![]() |
|
Tema + Logo Yardım - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu) +--- Konu Başlığı: Tema + Logo Yardım (/tema-logo-yardim-konusu.html) |
Tema + Logo Yardım - theoneinall - 05-07-2019 .css üzerinden değiştirdiğim tema arkplanın değişmesi için inc/settings.php'de ki CHMOD ayarlarını mı değiştirmem gerekiyor? Logo'yu değiştirdim ama tema planı halen aynı duruyor değiştirmeme rağmen. Yoksa 1.8.21 sürümü ile ilgili yapılması gereken başka bir şey mi var? Şimdiden teşekkürler! Cvp: Tema + Logo Yardım - theoneinall - 08-07-2019 Bir cevap veren kişi çıkar mı acaba? Uzun süredir kodlama yapmıyorum ve bir çok şeyi unutmuşum. Ufak da olsa bir yardımcı olan çıkarsa minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. Cvp: Tema + Logo Yardım - bitcopat - 09-07-2019 (08-07-2019, Saat:23:06)theoneinall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir cevap veren kişi çıkar mı acaba? Uzun süredir kodlama yapmıyorum ve bir çok şeyi unutmuşum. Ufak da olsa bir yardımcı olan çıkarsa minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. Merhaba kardeşim. Site adresi verebilirmisin? Anasayfa Background değiştirmek istiyorsun anladığım kadarıyla dimi? Cvp: Tema + Logo Yardım - theoneinall - 09-07-2019 (09-07-2019, Saat:00:48)bitcopat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-07-2019, Saat:23:06)theoneinall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir cevap veren kişi çıkar mı acaba? Uzun süredir kodlama yapmıyorum ve bir çok şeyi unutmuşum. Ufak da olsa bir yardımcı olan çıkarsa minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. fortemrpg.com -> site adı. Aynen, ftp üzerinden çevirmeye çalıştım, kod girdim ama yine olmadı. Aynen öyle duruyor. Sadece logo kısmını değiştirebildim. Sürekli yanlış yerle mi oynuyorum onu da anlamadım. Youtube videoları'ndan da yapmaya çalıştım ama hiçbiri etki etmedi. Cvp: Tema + Logo Yardım - bitcopat - 09-07-2019 (09-07-2019, Saat:01:14)theoneinall Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-07-2019, Saat:00:48)bitcopat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-07-2019, Saat:23:06)theoneinall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir cevap veren kişi çıkar mı acaba? Uzun süredir kodlama yapmıyorum ve bir çok şeyi unutmuşum. Ufak da olsa bir yardımcı olan çıkarsa minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. Siteni incelediğimde background değişmemesi için bir sebep göremedim. Temalar&Şablonlar>Kullandığın Tema>globalcss>body kısmından background urlsini değiştirebilirsin. Bu arada Logo fazla büyük değil mi
Cvp: Tema + Logo Yardım - theoneinall - 09-07-2019 (09-07-2019, Saat:01:27)bitcopat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-07-2019, Saat:01:14)theoneinall Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-07-2019, Saat:00:48)bitcopat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-07-2019, Saat:23:06)theoneinall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir cevap veren kişi çıkar mı acaba? Uzun süredir kodlama yapmıyorum ve bir çok şeyi unutmuşum. Ufak da olsa bir yardımcı olan çıkarsa minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. Oradan değiştirmeyi zaten denedim de olmadı. Farklı yollarla da aynen kalıyor. Görüntü değişmiyor. Ona göre ayarlanacak zaten logo da Hatta arkaplanı çıkardım ftp üzerinden sildim arkaplan halen orada duruyordu.
Cvp: Tema + Logo Yardım - theoneinall - 12-07-2019 Cevap veren arkadaşım yardımcı oldu. Kendisine +5 rep verip, teşekkür etmiştim. Konu Kilitlenebilir. Cvp: Tema + Logo Yardım - bitcopat - 13-07-2019 (12-07-2019, Saat:22:09)theoneinall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevap veren arkadaşım yardımcı oldu. Kendisine +5 rep verip, teşekkür etmiştim. Konu Kilitlenebilir. Buarada özel mesj kutun dolmuş boşalt 😀 |