MyBB Depo Forum
[1.8] MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? ACİL LTFEN - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu)
+--- Konu Başlığı: [1.8] MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? ACİL LTFEN (/mybb-forumum-kod-halinde-aciliyor-acil-ltfen-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? ACİL LTFEN - JOYGAL - 05-06-2017

Web site  Site Adresi : loftyfrm.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.7
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Google seo, ziyaterçilere link gizleme, ve birkaç eklenti daha vardı tam hatırlamıyorum.

Hata-Sorun Sorun açıklaması : Forumu gayet normal kullanıyordum, fakat sabah girdiğimden bu yana forum sadece kod olarak gözüküyor. Cpanel harici MYBB Admin paneli felan da bu şekilde gözüküyor.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim

Cvp: MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? Yardım - JOYGAL - 05-06-2017

Kendiliğinden hata değişti, Artık "Internal Server Error" hatası veriyor.

Cvp: MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? Yardım - heedlessness - 05-06-2017

(05-06-2017, Saat:22:07)JOYGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendiliğinden hata değişti, Artık "Internal Server Error" hatası veriyor.

Madem kendiliğinden oluyor hosting sağlayıcınızla bir iletişime geçseniz iyi olabilir muhtemelen ondan kaynaklanır.

Cvp: MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? Yardım - JOYGAL - 06-06-2017

(05-06-2017, Saat:23:20)heedlessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-06-2017, Saat:22:07)JOYGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendiliğinden hata değişti, Artık "Internal Server Error" hatası veriyor.

Madem kendiliğinden oluyor hosting sağlayıcınızla bir iletişime geçseniz iyi olabilir muhtemelen ondan kaynaklanır.

Kusura bakmayın, 2. hata hosting firmasıyla ilgiliymiş, onu hallettik fakat kod olarak gözükme meselesi şuan devam ediyor.

Cvp: MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? Yardım - heedlessness - 06-06-2017

(06-06-2017, Saat:10:32)JOYGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-06-2017, Saat:23:20)heedlessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Kusura bakmayın, 2. hata hosting firmasıyla ilgiliymiş, onu hallettik fakat kod olarak gözükme meselesi şuan devam ediyor.
aman hocam adamalara balık yemi gibi site veriyorsunuz inc dosyasını yedek alıp ftp den kaldırın config dosyası parlıyor resmen

Cvp: MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? ACİL LTFEN - JOYGAL - 06-06-2017

Konu kilitlenebilir, full yedek alıp yeniden kurulum yaptım. Sonuç başarılı!

Cvp: MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? ACİL LTFEN - Rocky - 06-06-2017

kardeş sitende shell var adamlar sunucuyu geçmeye çalışmış ASD:FFFÇAçık Ağızlı GülümsemeSD:YÇ:YD

Cvp: MYBB Forumum Kod Halinde Açılıyor? ACİL LTFEN - mybbfanboy - 14-06-2017

Rejoin illeg4lizm de görev yapıyor ve o adam hiç tekin birisi değil.

Şahsi fikrime dayanarak godaddy veya daha sağlam bi yerden host satın al.. birde domain ismini biraz daha akılda kalıcı yap.. Bunları büyümen amaçlı söylüyorum.. Hostingi ücretsiz veren rejoin hiç tekin bir insan değil haberin olsun. Yinede sen bilirsin..

Kolay gelsin