MyBB Depo Forum
[1.8] kullanıcı kontrol paneli font sorunu - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu)
+--- Konu Başlığı: [1.8] kullanıcı kontrol paneli font sorunu (/kullanici-kontrol-paneli-font-sorunu-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

kullanıcı kontrol paneli font sorunu - hormywols - 27-04-2017

bu hatayı nasıl çözebilirim acil yardım lazım

resim

Cvp: kullanıcı kontrol paneli font sorunu - VenomBoss - 27-04-2017

Aynen Hocam bende o temayı kullanmak istiyorum o sorundan dolayı kullanamıyorum , çözümünü bilen söylesin lütfen.

Cvp: kullanıcı kontrol paneli font sorunu - TolgaTSN - 27-04-2017

(27-04-2017, Saat:11:18)VenomBoss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen Hocam bende o temayı kullanmak istiyorum o sorundan dolayı kullanamıyorum , çözümünü bilen söylesin lütfen.

hangi tema ???

(27-04-2017, Saat:20:02)TolgaTSN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27-04-2017, Saat:11:18)VenomBoss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen Hocam bende o temayı kullanmak istiyorum o sorundan dolayı kullanamıyorum , çözümünü bilen söylesin lütfen.

hangi tema ???

MyBB ForumSE Teması

Cvp: kullanıcı kontrol paneli font sorunu - Dream41 - 27-04-2017

css'den düzeltile bilir site adresi verirseniz bakıp geri dönüş yaparım.

hocam buraya belli kod bıraksanız olmazmı bu temayı kullananlar hiç uğraşmadan yapabilsin diye.

Cvp: kullanıcı kontrol paneli font sorunu - Dream41 - 27-04-2017

Çözüm:
Admin kp > Temalar Şablonlar > Şablonlar > ForumSe > Kullanıcı Kontrol Paneli Şablonlar > usercp_nav_misc Aşağıdaki kod ile değiştirin.
Kod:
<tr>
<td class="tcat">
<div class="expcolimage"><i class="fa fa-minus-square-o"></i></div>
<div><span class="smalltext"><strong>  {$lang->ucp_nav_misc}</strong></span></div>
</td>
</tr>
<tbody style="{$collapsed['usercpmisc_e']}" id="usercpmisc_e">
<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=usergroups" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-users fa-fw"></i>  {$lang->ucp_nav_usergroups}</a></td></tr>
<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=editlists" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-edit fa-fw"></i>  {$lang->ucp_nav_editlists}</a></td></tr>
<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=attachments" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-tags fa-fw"></i>  {$lang->ucp_nav_attachments}</a></td></tr>
<tr><td class="trow1 smalltext">  {$draftstart}<a href="usercp.php?action=drafts" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-clipboard fa-fw"></i>  {$lang->ucp_nav_drafts}</a>{$draftend}</td></tr>
<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=subscriptions" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-star fa-fw"></i>  {$lang->ucp_nav_subscribed_threads}</a></td></tr>
<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=forumsubscriptions" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-star-o fa-fw"> </i> {$lang->ucp_nav_forum_subscriptions}</a></td></tr>
<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="{$profile_link}" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i>  {$lang->ucp_nav_view_profile}</a></td></tr>
</tbody>

Admin kp > Temalar Şablonlar > Şablonlar > ForumSe > Kullanıcı Kontrol Paneli Şablonlar > usercp_nav_profile Aşağıdaki kod ile değiştirin.
Kod:
<tr>
<td class="tcat">
<div class="expcolimage"><i class="fa fa-minus-square-o"></i></div>
<div><span class="smalltext"><strong>{$lang->ucp_nav_profile}</strong></span></div>
</td>
</tr>
<tbody style="{$collapsed['usercpprofile_e']}" id="usercpprofile_e">
<tr><td class="trow1 smalltext">
<div><a href="usercp.php?action=profile" ><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-eye fa-fw"></i> {$lang->ucp_nav_edit_profile}</a></div>
{$changenameop}
<div><a href="usercp.php?action=password" ><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-key fa-fw"></i> {$lang->ucp_nav_change_pass}</a></div>
<div><a href="usercp.php?action=email" ><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-envelope-square fa-fw"></i> {$lang->ucp_nav_change_email}</a></div>
<div><a href="usercp.php?action=avatar" ><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-image fa-fw"></i> {$lang->ucp_nav_change_avatar}</a></div>
{$changesigop}
</td></tr>
<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=options" class=""><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-edit fa-fw"></i> {$lang->ucp_nav_edit_options}</a></td></tr>
</tbody>

hocam her şey tamamda bu gelen kutusu falan iconlar gözükmüyor http://prntscr.com/f1lr6e