MyBB Depo Forum
[MCTR - 1.8] Her kategoriye ayrı konu sınırı koymak - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu)
+--- Konu Başlığı: [MCTR - 1.8] Her kategoriye ayrı konu sınırı koymak (/her-kategoriye-ayri-konu-siniri-koymak-konusu.html)

Her kategoriye ayrı konu sınırı koymak - ramazan1478 - 16-09-2016

Merhaba öncelikle yardım edenlere teşekkürler benim sormak istediğim üyelere a bölümünde 1 tane konu açma hakkı vermek ve bunu üyelik tipine göre arttırmak nasıl yapabilirim ?

Mesela ;

Adam normal üye grubunda : 1 konu açabilecek - a bölümünde

Adam premium üye grubunda : benim ayarladığım miktar kadar açabilecek - a bölümünde

--- diğer bölümlerde sınır olmayacak ama --- başındada dediğim gibi yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimle Gülümseme

Cvp: Her kategoriye ayrı konu sınırı koymak - FRMTday - 16-09-2016

Bu isteğin biraz zor bir şey, 

Cvp: Her kategoriye ayrı konu sınırı koymak - ramazan1478 - 17-09-2016

(16-09-2016, Saat:22:02)FRMTday Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu isteğin biraz zor bir şey, 

Kabul ediyorum ama yapılırsa gerçekten süper birşey Gülümseme düşünsenize a bölümünde 1 tane konu açma sınırı olacak ve kullanıcı gurubu yükseldikçede bu hakkı grubuna göre artabilecek Gülümseme inanılmaz bir fikir geldi sırf bu yüzden php öğrenmeye başladım Gülümseme

Cvp: Her kategoriye ayrı konu sınırı koymak - Machine - 17-09-2016

Merhaba,

Her üyelik için bir mesaj sınırı belirlemeniz işi yokuşa sürecektir. Sabit bir mesaj sınırı koyarsınız ve bu mesaj sınırının geçersiz olacağı forumları belirlersiniz ve üye gruplarından belirlediğiniz mesaj sınırına gelen kişi, sınırlı olan forumda konusunu açar. Belirlediğiniz yorum sayısı olmayan kişiyede bir uyarı verirsiniz.

Yapılabilir bir eklenti, yapabilirsem haber ederim Gülümseme

(17-09-2016, Saat:16:34)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Her üyelik için bir mesaj sınırı belirlemeniz işi yokuşa sürecektir. Sabit bir mesaj sınırı koyarsınız ve bu mesaj sınırının geçersiz olacağı forumları belirlersiniz ve üye gruplarından belirlediğiniz mesaj sınırına gelen kişi, sınırlı olan forumda konusunu açar. Belirlediğiniz yorum sayısı olmayan kişiyede bir uyarı verirsiniz.

Yapılabilir bir eklenti, yapabilirsem haber ederim Gülümseme

Bakın burada işin içine kar etmekde girecek Gülümseme normal üyeler 1 konu açabilirken bronz üye grubuna yükselenler a bölümünde 2 konu açabilecek Gülümseme bu sistemi yaparsam Açık Ağızlı Gülümseme gerisini biliyorsunuz.

Cvp: Her kategoriye ayrı konu sınırı koymak - merihforum - 17-09-2016

bunun için eklentiler mevcut biraz kurcalarsan olur

(17-09-2016, Saat:19:28)merihforum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bunun için eklentiler mevcut biraz kurcalarsan olur

Hiç bulamadım ne yazıkki ben her forum'a ayrı konu yazma sınırı koymak istiyorum ve üyeliğini yükselten daha fazla konu açabilecek olay bu böyle birşey bulursam Gülümseme