![]() |
|
Yorum arkaplanı rengi sorunu - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu) +--- Konu Başlığı: Yorum arkaplanı rengi sorunu (/yorum-arkaplani-rengi-sorunu-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
Yorum arkaplanı rengi sorunu - ibryvz28 - 16-06-2016 MyBB Sürümü : Kurulu Eklentiler : Sorun açıklaması : Arkadaşlar bu kırmızı alan içinde olan kısınmların rengini nasıl transparan yaparız, genel forum temasına uysun istiyorum. ama yorum yazılınca, yazıların arkaplanı bu şekilde oluyor. Yardım edecek arkadaş büyük sevap kazanacak hayrına birisi yardımm lütfen ![]() Hata Ekran Görüntüsü :
Cvp: Yorum arkaplanı rengi sorunu - DepMaster - 16-06-2016 Tema güzel olmuş fakat saydam olduklarından dolayı yazı renklerini falan değiştirmenizi öneririm. Cvp: Yorum arkaplanı rengi sorunu - ibryvz28 - 16-06-2016 (16-06-2016, Saat:20:15)DepMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema güzel olmuş fakat saydam olduklarından dolayı yazı renklerini falan değiştirmenizi öneririm. Teşekkür ederim. Bunu nasıl yapabiliriz, uğraştım biraz sadece bu Siyah açıklama alanlarında ve bu yorum kısmında sorun yaşıyorum bunu çözebilir miyiz? Cvp: Yorum arkaplanı rengi sorunu - tedem - 16-06-2016 global.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun; Kod: .post {Yukarıdaki bulduğunuz kodu aşağıdaki ile değiştirin; Kod: .post {Square.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun; Kod: .userbrowsing {Yukarıdaki bulduğunuz kodu aşağıdaki ile değiştirin; Kod: .userbrowsing {Kolay gelsin
Cvp: Yorum arkaplanı rengi sorunu - ibryvz28 - 17-06-2016 (16-06-2016, Saat:21:26)erdalmedet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: global.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun;Teşekkür ederim ama, sorun devam ediyor ![]() Söyle ki: Sarı yerlerin sadece Yazı rengini değiştirmem gerekli, Siyah kutu içerisindeki bölümlere dokunmuyoruz. Kırmızı alandaki bölümü şeffaf yapıyoruz. Mavi bölümün rengini değiştiriyoruz. Yeşil yerinde rengini değiştiriyoruz. Bunları nasıl gerçekleştirebilirim yardım edin lütfen
Cvp: Yorum arkaplanı rengi sorunu - tedem - 17-06-2016 Aşağıdaki hazırladığım anlatımı uygulayın. En düzgün olacak şekilde ayarladım, gerisi size kalmış ![]() global.css > Gelişmiş Düzenleme alanına aşağıdaki kodu ekleyin; Kod: td.thead {global.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun; Kod: .post .post_author {Yukarıdaki bulduğunuz kodu aşağıdaki ile değiştirin; Kod: .post .post_author {global.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun; Kod: .post .post_head span.post_date {Yukarıdaki bulduğunuz kodu aşağıdaki ile değiştirin; Kod: .post .post_head span.post_date {global.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun; Kod: .post_content {Yukarıdaki bulduğunuz kodu aşağıdaki ile değiştirin; Kod: .post_content {global.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun; Kod: .post_controls {Yukarıdaki bulduğunuz kodu aşağıdaki ile değiştirin; Kod: .post_controls {Square.css > Gelişmiş Düzenleme alanında aşağıdaki kodu bulun; Kod: .userbrowsing {Yukarıdaki bulduğunuz kodu aşağıdaki ile değiştirin; Kod: .userbrowsing {Kolay gele. Cvp: Yorum arkaplanı rengi sorunu - ibryvz28 - 17-06-2016 (17-06-2016, Saat:02:11)erdalmedet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki hazırladığım anlatımı uygulayın. En düzgün olacak şekilde ayarladım, gerisi size kalmışÇok teşekkür ederim. Hangi kodun hangi işlev için olduğunuda ekleyebilir misiniz Bu sayede hem benim için baş kaynak hemde bu gibi sorunlarla nasıl başa çıkacağını bilmeyen arkadaşlara yöngösterici olsun
Cvp: Yorum arkaplanı rengi sorunu - tedem - 17-06-2016 Genel CSS kodları, öğrenmek için direk CSS kodlama dilini öğrenebilirsiniz. |