MyBB Depo Forum
yardım eder misiniz? - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu)
+--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu)
+--- Konu Başlığı: yardım eder misiniz? (/yardim-eder-misiniz-24323-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

yardım eder misiniz? - Efdal_35 - 12-03-2016

merhaba beyler,

site açtım bi tane ismi falan hoş güzel
teması falanda iyi , herşeyi tam dört dörtlük.
Sadece benimle beraber bu siteyi ilerletecek arkadaş lazım bana 1-2 tane yeterli
skype den ulaşabilirsiniz : noobik2750

beş kuruş para ödemenize gerek yok.

Cvp: yardım eder misiniz? - Pheky - 12-03-2016

Yav senin amacın ney? Asalak gibi sürekli böyle konular

Cvp: yardım eder misiniz? - Efdal_35 - 12-03-2016

(12-03-2016, Saat:00:53)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yav senin amacın ney? Asalak gibi sürekli böyle konular

Kardeşim sen iyi misin?

Forum sitesi açtım ve site açamayıpta admin olarak yönetmek isteyen arkadaşlar var diye konu açıyorum?
15-16 yaşında çocuksun tanıyorum seni gelip bana burada seviyeli konuşman lazımken saçma sapan yorumlar yapıyosun.
Burası MYBBDepo sitesinin serbest kürsüsü , yöneticiler bir şey demediği sürece paylaşırım ve senin karışmaya hakkın ve bana laf yapmaya da haddin olamaz.Hadi uza başka konulara yorum at senGülümseme

Kardeş forum kurallarını okusana ?

- Sadece benimle beraber bu siteyi ilerletecek arkadaş lazım bana 1-2 tane yeterli

# Kısacası ortak arıyosun ve bu tarz konular yasak.

+ ben 15 yaşındayım daha evet senin yaşında büyük bi ihtimal 15 olsa da 17-18 diyeceksindir herneyse hakketiğini alırsın kardş hakkettiğin gibi konuşuyorum ben.

Cvp: yardım eder misiniz? - Rocky - 12-03-2016

Ortak Arıyorum Konuları Yasaktır.

Cvp: yardım eder misiniz? - Thetis - 12-03-2016

(12-03-2016, Saat:00:53)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yav senin amacın ney? Asalak gibi sürekli böyle konular

Madem site kurallarına çok fazla uyuyorsun o zaman sende yav lı mavlı konuşmayacaksın asalak demeyeceksin sen kimsin Süper
Site kurallarıymış hahahahaha imzanda warez tema kullandıgın sitenin adresi var ÇQwçqweççqwEçqWEQWE

Cvp: yardım eder misiniz? - Tureg - 12-03-2016

(12-03-2016, Saat:10:24)Thetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Madem site kurallarına çok fazla uyuyorsun o zaman sende yav lı mavlı konuşmayacaksın asalak demeyeceksin sen kimsin Süper
Site kurallarıymış hahahahaha imzanda warez tema kullandıgın sitenin adresi var ÇQwçqweççqwEçqWEQWE

Gayette haklısın site kuralları diyor yan hesabından warez temalı sitesinden yardım istiyor Açık Ağızlı Gülümseme
glipte senin temanda warez der şimdi Açık Ağızlı Gülümseme gerekli lisans özelden veririz. sorun olmaz

(12-03-2016, Saat:11:49)lllhakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:10:24)Thetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Gayette haklısın site kuralları diyor yan hesabından warez temalı sitesinden yardım istiyor Açık Ağızlı Gülümseme
glipte senin temanda warez der şimdi Açık Ağızlı Gülümseme gerekli lisans özelden veririz. sorun olmaz

Yan hesap demişsinde o forumun ortağı + Bende plugin hakkında destek istedim + siz destek vermesenizde olur, Yani benim için hiç farketmez Açık Ağızlı Gülümseme