![]() |
|
[MCTR - 1.6] Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.6 Modifikasyon & Eklenti Deposu (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-modifikasyon-eklenti-deposu-forumu) +---- Forum: Ana Sayfa (https://mybbdepo.com/ana-sayfa-forumu) +---- Konu Başlığı: [MCTR - 1.6] Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] (/ajaxli-overview-genel-bakis-top-10-eklentisi-1-6-konusu.html) |
Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - 007combatant - 18-05-2011 MyBB için Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi + Full Tam Türkçe Eklentinin ismi: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Plugin Eklentinin Yapımcısı: frostschutz - (MyBBoard.de) Türkçe Çeviri: xpserkan Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli ![]() Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.4.x + 1.6 Test Durumu: Denemiştir - Sorunsuz ![]() Eklentinin Versiyonu: Overview 3.2.1 Serinin Sonu[check=79710704156952a4cf8793808c6ab3ea]3.2.1[/check] Eklentinin Açıklaması: Bu Eklenti Sayesinde, Forum Anasayfasında Son Konu, Son Yorum, Son üyeler vs. Görüntülenmesini Sağlarsınız. ''Top 10 İstatistiler'' Not: Eklentinin Türkçe Çevirisini olabildiğince detaylı olarak çevirdim, en acemi kullanıcı bile rahat bir şekilde tüm ayarlarlarını sağlayabilir, yeterki kurulum adımlarını dikkatli bir şekilde uygulayıp yükleyin.. Eklentinin Kurulumu:1)- Ekteki dosyaları indirip, rardan çıkarın. 2)- Dosyalar Ayarlanmış Durumda, olduğu gibi forum kurulu olduğu ana dizine , (root) atınız, yerlerini bulacaktır. 3)- Admin paneli / Eklenti yönetiminde / Aktif ediniz. 4)- Admin paneli / Ayarlardan / Overview (28 Ayar) bulup kendinize göre ayarlarını yapılandırınız.. 1)- Eklentiyi kurdunuz, gerekli tüm ayarları yaptınız fakat tüm bunlara rahmen genel bakış çıkmadı veya sitenizde kullanmış olduğunuz temaların birinde çalıştı, diğerinde çalışmadıysa hemen aşağıdaki adımları uyguluyoruz; Admin paneli / Şablonlar / Kullandığınız Temanın / index şablonu açın. Şu kodu bulun: PHP Kod: {$header} PHP Kod: {$overview} 2)- Eklentiyi kurdunuz tüm ayarları tamam fakat genel bakış 2 tane çıkıyorsa, şu adımları uyguluyoruz: Admin paneli / Şablonlar / Kullandığınız Temanın / index şablonu açın. Bu koddan 2 tane varsa 1 tanesini siliyoruz ve sorun çözülüyor. PHP Kod: {$overview} 3)- Eklentiyi kurdunuz, tüm ayarları tamam fakat sitenin üstünde değilde altında çıkmasını istiyorsanız eğer, şu adımları uygulayınız: Admin paneli / Şablonlar / Kullandığınız Temanın / index şablonu açın. Şu kodu bulun: PHP Kod: {$overview} PHP Kod: {$footer} Demo Link: Şuan MyBB.Com.TR sitesindeki ana sayfada bulunan Genel Bakış Eklentisidir. Eklenti Önizlemeleri:![]() (Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi) ![]() (Overview Admin Panel Ayarları) Rar Pass - Şifresi: mybb.com.tr Kaynak: www.mybb.com.tr
Cvp: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - bucalı123 - 15-11-2011 Ellerine saglık. Cvp: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - karagurt - 20-01-2012 Çok Teşekkürler Cvp: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - "Dy" - 22-01-2012 Öncelikle paylaşım için teşekkürler ama bir sorunla karşılaştım ve çözemedim bir türlü.. ![]() Sorun bu.. Diğer forum sitelerimde eksiksiz çalışırken forum sitemin birinde ne yazık ki sorun oldu böyle bir.. Cvp: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - eberbax - 28-01-2012 hocam çok teşekkür ederim kurdum. sizin sitenizde ki gibi konu ve yorumların başına standart icon ve üzerine gelince rengi nasıl değiştirebilirim çok ihtiyacım var.. Cvp: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - SharBon - 28-01-2012 (22-01-2012, Saat:13:25)"Dy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle paylaşım için teşekkürler ama bir sorunla karşılaştım ve çözemedim bir türlü.. Eklentiyi silip yeniden kurmayı deneyin. Cvp: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - eberbax - 28-01-2012 bilen yok mu? Cvp: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi - [1.6] - SharBon - 28-01-2012 (28-01-2012, Saat:16:20)SharBon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(22-01-2012, Saat:13:25)"Dy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle paylaşım için teşekkürler ama bir sorunla karşılaştım ve çözemedim bir türlü.. (28-01-2012, Saat:16:26)eberbax Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bilen yok mu? Yazmışım burada görmüyor musun? Eklentiyi silip tekrar kur. |