![]() |
|
1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu) +--- Konu Başlığı: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? (/1-6-1-8-tema-uyarlama-konusu.html) |
1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - Feyz - 08-10-2015 merhaba arkadaşlar, en sorunsuz şekilde 1.6 teması 1.8'e nasıl uyarlanır? önerilerinizi bekliyorum. Cvp: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - Smyrna35 - 08-10-2015 Bana göre en basit şekilde 1.8 default teması üzerinden yeniden yaparak uygulanır. Uyarlama bundan daha zor bence Çünkü o kodu bul değiştir bilmem ne bilmem ne uğraştırıcı hatasız yapmak için sıfırdan yapmak en iyisidir. Zaten 1.6 daki css kodları var olduğu için sıfırdan yapmak pek zor olmucaktır düşüncesindeyim.
Cvp: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - Feyz - 08-10-2015 (08-10-2015, Saat:15:08)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana göre en basit şekilde 1.8 default teması üzerinden yeniden yaparak uygulanır. Uyarlama bundan daha zor bence ama elimde neredeyse her satırı değişmiş bir global.css var, temel satırlarından mybb satırlarına kadar. 1.8'de bir çok kod eklendi, değiştirildi diye biliyorum. eklenen/değiştirilen kodları bulmam gerekli. yani css karşılaştırmak en doğrusu olur. peki css'leri nereden, nasıl karşılaştırabilirim? şablonları da, değişmiş şablonları bulup, ekleyerek çözebilirim sanırsam. Cvp: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - EmreKarakaya - 08-10-2015 Merhaba Ben ilk çıktığı zaman şöyle uyarlamıştım ;
Cvp: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - Feyz - 08-10-2015 (08-10-2015, Saat:15:26)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabagüzel yorumunuz için teşekkürler. bahsettiğiniz yöntemle bir deneyeyim, karşılaştığım bir sorun olursa bu konu altından ileteceğim. Cvp: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - semih7106 - 08-10-2015 İşinize tam olarak yararmı bilmiyorum ama aşağıdaki sitede herhangi iki yazı arasında farkları, eklenenleri ve çıkarılanları görebiliyoruz. Böylece herhangi bir css, js kodunu karşılaştırma yapabiliriz. Kod: https://www.diffchecker.comCvp: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - Relay - 08-10-2015 CSSde sıkıntı olacagını sanmıyorum hocam. Sorunsuz calısacagı kanısındayım. Sablonlarıda en mantıklısı önce headerincludeyi değiştirilmiş şablonlardan ayarlamak ve prototypeyi kaldırıp jquery'e uyarlamak. Diğer şablonlarıda tek tek bulup kırmızı yeşil renkelre göre ayarlamak. [Zaten diğer şablonlarda pek sıkıntı yoktur, showthreada bağlı newreply, hızlı cevap kısmında falan sıkıntı olabilir birde collapsedeki jpg ler png olarak değişti ve on of iconlarınıda dediğim gibi farkları bul kısmından düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum.] Cvp: 1.6 -> 1.8 tema uyarlama? - Feyz - 08-10-2015 (08-10-2015, Saat:17:46)semih7106 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşinize tam olarak yararmı bilmiyorum ama aşağıdaki sitede herhangi iki yazı arasında farkları, eklenenleri ve çıkarılanları görebiliyoruz. aradığım şey sanırsam tam olarak buydu, teşekkürler. (08-10-2015, Saat:18:06)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CSSde sıkıntı olacagını sanmıyorum hocam. Sorunsuz calısacagı kanısındayım. Sablonlarıda en mantıklısı önce headerincludeyi değiştirilmiş şablonlardan ayarlamak ve prototypeyi kaldırıp jquery'e uyarlamak. Diğer şablonlarıda tek tek bulup kırmızı yeşil renkelre göre ayarlamak. [Zaten diğer şablonlarda pek sıkıntı yoktur, showthreada bağlı newreply, hızlı cevap kısmında falan sıkıntı olabilir birde collapsedeki jpg ler png olarak değişti ve on of iconlarınıda dediğim gibi farkları bul kısmından düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum.] yine de işimizi sağlama alalım; gereken kontrolleri yapalım, binayı sağlam temele oturtalım hocam önerileriniz için hepinize teşekkürler.
|