![]() |
|
Garip çözemediğim hatalar - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu) +--- Konu Başlığı: Garip çözemediğim hatalar (/garip-cozemedigim-hatalar-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
Garip çözemediğim hatalar - nonanik123 - 01-09-2015 Site Adresi : sanalterim.com MyBB Sürümü : 1.8.5 Hata Ekran Görüntüsü : yok Kurulu Eklentiler : fazla 1- Ziyaretçilere a.visitedlink grup halinde uygulanıyor . yani bi linke tıkladığında o forum içindeki tüm linkler tıklanmış görünüyor nasıl çözerim(Bütün mybb sitelerinde olan bir sorun bu) 2- Forum ayarlarında bazı ayarların içine girince 2 şer tane var . bunu nasıl tek ayara düşürebilirim (Sanırsam siteyi üst üste kurdum bu sebeple settings.php dosyasındanda ayarlar 2 şer tane var ordan hepsini kaldırıncada sitede büyük sorunlar oluyor) 3- Yönlendirme düzgün çalışmıyor . mesela olduğum sayfada giriş yapınca kullanıcı adımla . Direk anasayfaya gidiyor 4- Editörümde taslak kaydetme olayı yok nasıl hallederiz 5- Kullanıcı etiketleme eklentisi büyük sorunlara yol açıyor . By_mali nin türkçeye çevirdiği hariç başka bir eklenti linki varmı . Türkçe çevirisi olmasada olur 6- Ayrıca Uyarı Seviyesini postbite eklediğimde sadece yöneticilere görünüyor . bunu nasıl herkese görünür kılarım. Cvp: Garip çözemediğim hatalar - EmreKarakaya - 01-09-2015 Merhaba Sorulara tek tek yanıt verirsek ;
Cvp: Garip çözemediğim hatalar - nonanik123 - 01-09-2015 (01-09-2015, Saat:12:58)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 1- Tema ekibindeki arkadaşlara mesaj attım ama yanıt yok 2- phpmyadminden deniycem 3-Dediklerinizi denedim olmadı ne yazıkki 4-Eklenti mevcut başka temada çalışıyor benim temamda çalışmıyor sorun yüksek ihtimal jslerden kaynaklı düzeltebildiğim jsleri düzelttim ama hala olmadı . Sorunun hangi şablondan kaynaklanabileceğini söylerseniz güzel olur . Ayrıca kullanıcı panelinde taslak kısmı var ama editörde yazınca çıkmıyor. Hızlı cevap editöründe taslağıda kaydediyor (Özel Mesaj kısmında kaydetmiyor) 5-Tekrar denedim hatalar devam ediyor hatalar şunlar : a) Site headerden itibaren aşağı kayıyor bazı kısımlarda (sanırım düzeltmişsiniz) b) Bir foruma girdiğimizde konunun ismine basılı tutup konu ismini değişiyoruz mesela bunu yaptığımda o konunun içine giriyorum ve konuda yazılanlar silinmiş olup yerine "Click to edit" yazıyor c) zip ve rar dosyalarını yüklediğimizde açılmıyor uzantı hatası veriyor d) Üyelikte mybb captcha açınca resim görünmüyor 6- Mesela bu sitede(mybbdepo) bende "Uyarı Puanı: 20%" yazıyor . Ama kendi sitemde sadece uyarı seviyelerini adminler görebiliyor üyelerde ise postbitte bu görünüyor "Uyarı Puanı" yani yüzdelik yok boş kalmış önü . postbit_author userden ekliyorum Cvp: Garip çözemediğim hatalar - Khall - 01-09-2015 Tema ekibi=Tasarım ekibi
Cvp: Garip çözemediğim hatalar - nonanik123 - 01-09-2015 (01-09-2015, Saat:20:25)Khall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema ekibi=Tasarım ekibi mesaj attım zaten hocam yinede teşekkürler Cvp: Garip çözemediğim hatalar - nonanik123 - 02-09-2015 Beyler yardımcı olucak yokmu . 1 aydır bu sorunları çekiyorum Cvp: Garip çözemediğim hatalar - nonanik123 - 03-09-2015 sorunlarım devam ediyor yardımcı olabilecek yokmu Cvp: Garip çözemediğim hatalar - WebCobra - 03-09-2015 inş yardım eden çıkar |