MyBB Depo Forum
[MCTR - 1.8] Yorumlarda onar butonu çıkması - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu)
+--- Konu Başlığı: [MCTR - 1.8] Yorumlarda onar butonu çıkması (/yorumlarda-onar-butonu-cikmasi-konusu.html)

Yorumlarda onar butonu çıkması - tayfun0537 - 03-12-2014

Web site Site Adresi : http://www.nextpandora.org
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.3
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
  1. Board Announcements Manager (1.0)
  2. Google SEO Plugin (1.6.8)
  3. Ziyaretçilere Link Gizleme (1.0)
  4. Thanks (3.9.2)

Hata-Sorun Sorun açıklaması : forumum da bir iki cevapta şunla karşılaştım bu bir sorun mudur bilmiyorum ama konuya yapılan yorum seffaf bir mavilik içinde ve yorumun sağ altındaki düzenle sil butonlarının hemen yanında onar diye bi seçenek çıkmakta bu yorumları bir ben görebiliyorum sanırım admin olarak birde yazan kişi.. ama onar butonu neden çıktı yada neye delalet anlamadım bu bir sorunsa nasıl çözcem yada ayar vs ne yapabilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : Hata ile alakalı resim çekemedim çünkü merakıma yenik düşüp onar butonuna bastım Açık Ağızlı Gülümseme hata yada herneyse onla ilgili resim isteyenlerin bilgisine..

Cvp: Yorumlarda onar butonu çıkması - weqale34 - 04-12-2014

Hocam lütfen destek şablonlarını doldurrmusunuz

Cvp: Yorumlarda onar butonu çıkması - tayfun0537 - 04-12-2014

(04-12-2014, Saat:00:12)weqale34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam lütfen destek şablonlarını doldurrmusunuz

Buyur kardeşim konu şablonuna takıldınız düzelttik +parantez madem böyle bir şablon var MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız bölümüne neden bu şablon eklenmiyor acaba sonuçta bilen var bilmeyende var? her neyse uyarı için teşekkürler. Soruma cevap verip yardımcı olan olursa sevinirim.

Cvp: Yorumlarda onar butonu çıkması - publicweb - 04-12-2014

Silinmiş mesaj olduğu için o şekilde görünüyor. Onar butonuyla silinen mesajı geri almışsınız. O geçici silinen mesajı yazan değil sadece yöneticiler görür. Üyeler göremez.

Cvp: Yorumlarda onar butonu çıkması - tayfun0537 - 04-12-2014

(04-12-2014, Saat:14:21)publicweb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Silinmiş mesaj olduğu için o şekilde görünüyor. Onar butonuyla silinen mesajı geri almışsınız. O geçici silinen mesajı yazan değil sadece yöneticiler görür. Üyeler göremez.

Cevabın için çok teşekkür ederim anladım sanırım fakat şöyle söliyim üye iki mesaj ard arda atmış ve üstteki mesaj yani ilk mesajı bu haldeydi internet explorerdan baktığımda sadece benim ona attığım mesaj görünüyordu lakin onun ikinci mesajıda görünmüyodu herneyse anladım ama anlattığınızı saol kardeşim. Gülümseme

Cvp: Yorumlarda onar butonu çıkması - poyraz - 04-12-2014

Bu tip sorunlar yaşamamak için Gruplardan üyelerin kendi konu ve mesajlarını silmelerini kapatabilirsiniz.

Cvp: Yorumlarda onar butonu çıkması - #Arawn - 04-12-2014

Yorumlarda onar butonu çıkma sebebi forumunuza saldırı yapmalarını engeller.Örneğin bir moderatör tüm konuları silsede bilmez ki geçici olarak silinmiştir.Hepsini onararak geri yükleyebilirsiniz.

Ek olarak konuda yorum seçme var o kutucuğu işaretleyip konunun en altına gelin ve Konu yönetiminden "Yorumları Sil"i seçip "Git" tuşuna basarak kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.

Cvp: Yorumlarda onar butonu çıkması - tayfun0537 - 05-12-2014

(04-12-2014, Saat:21:30)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tip sorunlar yaşamamak için Gruplardan üyelerin kendi konu ve mesajlarını silmelerini kapatabilirsiniz.

(04-12-2014, Saat:22:29)#Arawn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarda onar butonu çıkma sebebi forumunuza saldırı yapmalarını engeller.Örneğin bir moderatör tüm konuları silsede bilmez ki geçici olarak silinmiştir.Hepsini onararak geri yükleyebilirsiniz.

Ek olarak konuda yorum seçme var o kutucuğu işaretleyip konunun en altına gelin ve Konu yönetiminden "Yorumları Sil"i seçip "Git" tuşuna basarak kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.

görüşleriniz ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim saolun Gülümseme