MyBB Depo Forum
[1.8] Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.8 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu)
+--- Konu Başlığı: [1.8] Konu içerisinde default avatar gözükmüyor (/konu-icerisinde-default-avatar-gozukmuyor-konusu.html)



Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - EhliKeyf - 13-11-2014

Web site Site Adresi :
Kod:
www.illegal.gen.tr
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8x
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Kurulu eklenti yok.
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Merhaba arkadaşlar, 1.8 sürümlü bir mybb forumum var, sitemde yeni kullanıcıların avatarları (default avatarları konu içerisine yazdıkları zaman boş gözüküyor. Ayrıca üye oduktan sonrada baktım, sağ üstteki kullanıcı adlarının yazdığı yerde de boş gözüküyor. Yani kendileri bir avatar yüklemedikçe hep boş çıkıyor. Biraz düz mantıkla dedim ki, boş çıkan o resim yerine tıklayıp resim yoluna bakayım, olmadı öyle o isimle ftpye bir default avatar yükleyim dedim, ama resim üzerinde sağ tıklayıp resim bağlantısını kopyaladığımda hangi konudaysam o konunun linkini çıkarıyor. Biliyorum çok uzattım ama sorun tamamen böyle. Ne yapmam gerekiyor, nerde hata yapıyorum ? Porfil sayfasını açtığımda default avatar resmi gözüküyor ama ? Sadece konu içerisnde ve anasayfada gözükmüyor.
NOT: Tema premium bir tema olup satın alınıp editlenmiştir.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim
resim


Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar.


Cvp: Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - SvMedeT - 13-11-2014

Size yardımcı olabilmek için lütfen konuyu şablona göre düzenleyiniz, iyi forumlar.


Cvp: Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - EhliKeyf - 13-11-2014

Kusura bakmayın, düzenledim.


Cvp: Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - SvMedeT - 13-11-2014

Resim adresi (src="") olmadığı için resim yolunu bulamıyorsunuz. Temanın sürümü 1.8 ile uyumlu mu?


Cvp: Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - EhliKeyf - 13-11-2014

Sanırım değil, bunu düzeltemez miyiz peki ? Uyumlu mu olması lazım ?


Cvp: Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - SvMedeT - 13-11-2014

(13-11-2014, Saat:01:27)EhliKeyf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım değil, bunu düzeltemez miyiz peki ? Uyumlu mu olması lazım ?

Evet uyumlu olması lazım. Temayı satın aldığınız kişiyle görüşün derim.


Cvp: Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - EhliKeyf - 13-11-2014

Tamam teşekkür ederim ilginiz için, iyi forumlar.


Cvp: Konu içerisinde default avatar gözükmüyor - SvMedeT - 13-11-2014

(13-11-2014, Saat:01:40)EhliKeyf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam teşekkür ederim ilginiz için, iyi forumlar.

Rica ederim, konu kilit + arşiv.