![]() |
|
[MCTR - 1.6] Candy Theme ücretsiz mi oldu? - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu) +--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu) +--- Konu Başlığı: [MCTR - 1.6] Candy Theme ücretsiz mi oldu? (/candy-theme-ucretsiz-mi-oldu-konusu.html) |
Candy Theme ücretsiz mi oldu? - SystemHack - 08-06-2014 Bazı yerlerde candy temasının yapımcısı tarafından ücretsiz olduğunu gördüm. Bu bir söylenti mi yoksa gerçekten ücretsiz dağıtıldı mı? Eğer ücretsiz dağıtıldıysa indirebileceğim bir konu var mı w@rez olmayacak şekilde Cvp: Candy Theme ücretsiz mi oldu? - S.G - 08-06-2014 Böyle birşey yok, millet kendine kapı açıp w@rez temaları kullanabilmek için uyduruyor. Sen şimdi temanı 10 kişiye satıp sonra ücretsiz dağıtırmısın ? Birde böyle düşün bakalım. Ha, kul hakkı yemek hoşuna gidiyorsa dağıtırsın ya da w@rez kullanırsın onu bilemem.. Cvp: Candy Theme ücretsiz mi oldu? - SystemHack - 08-06-2014 (08-06-2014, Saat:14:46)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle birşey yok, millet kendine kapı açıp w@rez temaları kullanabilmek için uyduruyor. Sen şimdi temanı 10 kişiye satıp sonra ücretsiz dağıtırmısın ? Birde böyle düşün bakalım. Ha, kul hakkı yemek hoşuna gidiyorsa dağıtırsın ya da w@rez kullanırsın onu bilemem.. Anladım bende bu konuda endişelendiğimden kullanmak istemedim iyice öğrenmeden ![]() Peki tema önerisi almak istiyorum hangi bölüme konu açmam gerekiyor Cvp: Candy Theme ücretsiz mi oldu? - haksan - 08-06-2014 (08-06-2014, Saat:14:46)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle birşey yok, millet kendine kapı açıp w@rez temaları kullanabilmek için uyduruyor. Sen şimdi temanı 10 kişiye satıp sonra ücretsiz dağıtırmısın ? Birde böyle düşün bakalım. Ha, kul hakkı yemek hoşuna gidiyorsa dağıtırsın ya da w@rez kullanırsın onu bilemem.. Peki, siz söyleyin temayı satan kişi de suç işlemiyor mu temayı satan ülkemize vergisini veriyor mu? Cvp: Candy Theme ücretsiz mi oldu? - Smyrna35 - 08-06-2014 (08-06-2014, Saat:18:39)haksan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adamlar Türk değil ki neyin vergisini Türkiye ye vericek ?(08-06-2014, Saat:14:46)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle birşey yok, millet kendine kapı açıp w@rez temaları kullanabilmek için uyduruyor. Sen şimdi temanı 10 kişiye satıp sonra ücretsiz dağıtırmısın ? Birde böyle düşün bakalım. Ha, kul hakkı yemek hoşuna gidiyorsa dağıtırsın ya da w@rez kullanırsın onu bilemem.. Zaten lisanslamak için belirli bir miktar ücret ödüyorlarda lisans sahibi oluyorlar. Cvp: Candy Theme ücretsiz mi oldu? - usameavci - 08-06-2014 (08-06-2014, Saat:18:39)haksan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-06-2014, Saat:14:46)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle birşey yok, millet kendine kapı açıp w@rez temaları kullanabilmek için uyduruyor. Sen şimdi temanı 10 kişiye satıp sonra ücretsiz dağıtırmısın ? Birde böyle düşün bakalım. Ha, kul hakkı yemek hoşuna gidiyorsa dağıtırsın ya da w@rez kullanırsın onu bilemem.. İyi fikir aslında, temaları da mı gümrükten geçirtsek ne yapsak
|