MyBB Depo Forum
Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-soru-ve-sorunlariniz-forumu)
+--- Konu Başlığı: Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası (/fatal-error-call-to-a-member-function-load-on-a-non-object-in-hatasi-konusu.html)

Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası - bitanem03 - 07-06-2014

Web site Site Adresi :cepedit.com
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.13
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
  1. myalerts
    hızlı tema değiştir
    google seo 1.6.7
    etiket sistemi
    tag cloud
Hata-Sorun Sorun açıklaması :
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in /home/cepedit/public_html/inc/plugins/myalerts.php on line 683
anasayfa portal forum gösterimi normal ancak konulara girince bu hata çıkıyo aynı şey hızlı tema değiştirdede başıma geldi

Cvp: Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası - asdasdasda23 - 07-06-2014

kurdugunuz eklentilerden olmali. Silin eklentileri sonra bakin hata yoksa yeniden kurun, hata cikarsa eklentileri kullanmamalisiniz

Cvp: Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası - bitanem03 - 07-06-2014

(07-06-2014, Saat:10:20)asdasdasda23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kurdugunuz eklentilerden olmali. Silin eklentileri sonra bakin hata yoksa yeniden kurun, hata cikarsa eklentileri kullanmamalisiniz

çok sağolun hocam ancak dediğinizi zaten yaptım ancak sonuç yok üzgün

Cvp: Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası - asdasdasda23 - 07-06-2014

(07-06-2014, Saat:11:06)bitanem03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-06-2014, Saat:10:20)asdasdasda23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kurdugunuz eklentilerden olmali. Silin eklentileri sonra bakin hata yoksa yeniden kurun, hata cikarsa eklentileri kullanmamalisiniz

çok sağolun hocam ancak dediğinizi zaten yaptım ancak sonuç yok üzgün

Sildinizdedemi hata veriyor ?

Cvp: Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası - bitanem03 - 07-06-2014

hayır hata kaynağını öğrenmek istyorum hocam

Cvp: Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in hatası - usameavci - 07-06-2014

myalerts.php dosyasının 683. satırında tanımlanmamış bir load fonksiyonu kullanıldığını söylüyor. Eğer bu fonksiyon mybb tarafındaysa dosyalarından birinde hata olabilir. Eklenti tarafında ise elentiyi sıfırdan atmak çözüm olabilir Melek - Masum

(07-06-2014, Saat:11:33)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: myalerts.php dosyasının 683. satırında tanımlanmamış bir load fonksiyonu kullanıldığını söylüyor. Eğer bu fonksiyon mybb tarafındaysa dosyalarından birinde hata olabilir. Eklenti tarafında ise elentiyi sıfırdan atmak çözüm olabilir Melek - Masum

çözüm olarak denedim hocam başka bi yok buldum ondadA olmadı