![]() |
|
Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu) +--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu) +--- Konu Başlığı: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. (/siteme-yeni-bir-tema-yapiyorum-gorusleriniz-ve-onerileriniz-konusu.html) |
Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - Machine - 29-12-2013 Merhaba arkadaşlar, Forumhaz adlı siteme yeni bir tema yapıyorum yılbaşında eğer bitirebilirsem bu temaya geçiş yapacağım... Footer ve header bitti geri kalanı çıplak daha giydirmeye çalışıyorum ![]() Header'dan görüntü : ![]() Footer'dan görüntü : ![]() Postbit çalışmasını Screwy hocanın yayınladığı postbiti uygulayacağım, temaya neler eklenebilir header ve footer'a... Temanın renkleri mavi,siyah ve beyaz karışımı olacak değiştirilmeli midir ? Değiştirilmesi gereken yerler nereleri (renk olur,yazı olur,ikon olur vs...) Bittikçe temanın yerleri ekliyeceğim konuya ![]() İyi forumlar. Cvp: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - Screwy - 29-12-2013 Son zamanlarda çok sık gördüğüm tasarımlar Bu tür tasarımlar moda oldu artık sanırım. Gerçi artık tasarım yapacak tema biçimi kalmadı
Cvp: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - mecdunov - 29-12-2013 Bence su an kullandiniz tema daha guzel bu benim dusuncem Cvp: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - Machine - 29-12-2013 (29-12-2013, Saat:21:03)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda çok sık gördüğüm tasarımlarEvet, son zamanlarda çokça mevcut bu tarz tasarımlar etkilendim birkaç sitenin temasından da işte sıfırdan tema yapmak çok zormuş bunu anladım editlemek kolayda sıfırdan olmuyor 1,5 aydır bu temayla uğraşıyorum ne hallere girdi bu biraz ağzının yüzünün düzgün olduğu hal ![]() (29-12-2013, Saat:21:05)mecdunov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence su an kullandiniz tema daha guzel bu benim dusuncemEvet oda güzel tema ama bunu kendim yaptığım için yılbaşında inş biter geçiş yapacağım, üyelerim beğenmezse zaten eskiye döneriz
Cvp: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - ReDMaD - 30-12-2013 Font Awesome ile güzel bir çalişma yapmışsın, devamini dilerim
Cvp: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - Machine - 30-12-2013 (30-12-2013, Saat:12:11)ReDMaD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Font Awesome ile güzel bir çalişma yapmışsın, devamini dilerimTeşekkür ederim,font awesome güzel birşey herşeyi rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz ![]() Postbitide bitirdim , Screwy hocamızın paylaşmış olduğu postbiti ve flat konu butonlarıyla postbit hazırlandı ![]() Postbite ne eklenebilir,neresi düzenlenmelidir ? (renk olur,şekli olur vs )
Cvp: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - Machine - 30-12-2013 Tema bitti arkadaşlar,sitemde aktiftir yine görüşlerinizi ve önerilerinizi bildirmek isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.Konu kitlenebilir ![]() Fikirleriyle destek olan arkadaşlara teşkkür ederim. İyi forumlar. Cvp: Siteme Yeni Bir Tema Yapıyorum Görüşleriniz ve Önerileriniz. - Screwy - 30-12-2013 Konu sahibinin üzerine konu kilit. |