MyBB Depo Forum
[1.4 - 1.6] Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu)
+--- Konu Başlığı: [1.4 - 1.6] Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var (/setting-php-sorunu-ve-2-tane-daha-sorunum-var-konusu.html)

Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 15-08-2013

TEMA İSMİNDE : APART EDİT YAZIYOR KUSURA BAKMAYINIZ TEMA VAREZSE DEGİŞTİREBİLİRİM ZATEN DEGİŞTİRİCEM BU TEMAYI SORUN VAR DİYE GÖSTERDİM LÜTFEN 1 KERECİK DESTE KVERİN üzgün

Web site Site Adresi :
Kod:
shopgamers.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.10
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Forumu Kapatıgımda veyatta başka biryere Girersem Bazen bu hatalar cikiyor ?

Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim

Web site Site Adresi :
Kod:
www.shopgamers.com
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Ben www 'lüSÜZ Şekilde girmek istiyorum Forum genel ayarlarındanda Ayarladım Fakat Forumu görüntüle deyince Normal oalrak
Kod:
Shopgamers.com
Olarak giriyor ? Onu nasıl kaldırabilirim ?

resim

Web site Site Adresi :
Kod:
www.shopgamers.com
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Ben Admin Ek Şifre Olusturdum Fakat 2 Urlyede İşlemiyor 1.bu
Kod:
Shopgamers.com
2.
Kod:
www.shopgamers.com
'a bile işlemiyor Nasıl yapıcam lütfen yardım

Yok görüntü Fakat Admin kp deyince Şifre istemiyor ?

TEKLİF YANİ ÇEVİRİ YAZILARI VARDIR SS

resim

Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Funny - 15-08-2013

Kardeş NE kadar sorunlu bir forumun var her gün 2 3 konu açıyorsun sil baştan kur çok sorunlu Açık Ağızlı Gülümseme

Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 15-08-2013

(15-08-2013, Saat:19:52)FunnyMove Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş NE kadar sorunlu bir forumun var her gün 2 3 konu açıyorsun sil baştan kur çok sorunlu Açık Ağızlı Gülümseme

Yapcak birşey yok bilişim acıkları kapatmıyor bizde buldugumuz acıkları kapatmaya çalişiyoruz

Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Smyrna35 - 15-08-2013

(15-08-2013, Saat:19:54)musditr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-08-2013, Saat:19:52)FunnyMove Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş NE kadar sorunlu bir forumun var her gün 2 3 konu açıyorsun sil baştan kur çok sorunlu Açık Ağızlı Gülümseme

Yapcak birşey yok bilişim acıkları kapatmıyor bizde buldugumuz acıkları kapatmaya çalişiyoruz
İlk olarak bilişimden kastınız nedir ? Firmanızmı ?
www sorununuza gelince .htaccess ile yapabilirsiniz eğer nasıl yaparım derseniz artık bir işi ucundan tutma zamanınız geldi derim.Çünkü araştırma yapmadan yardımlar istiyorsunuz.Herşeyden önce araştırmacı olunuz.

Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 16-08-2013

[/quote]
İlk olarak bilişimden kastınız nedir ? Firmanızmı ?
www sorununuza gelince .htaccess ile yapabilirsiniz eğer nasıl yaparım derseniz artık bir işi ucundan tutma zamanınız geldi derim.Çünkü araştırma yapmadan yardımlar istiyorsunuz.Herşeyden önce araştırmacı olunuz.
[/quote]

Bilişim yani firma Yardım istiyorum firmadan ilgilenmiyorlar ücret istiyorlar üzgün

Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Smyrna35 - 16-08-2013

Zaten onlar sizin sorunlarınızla ilgilenmezki.O sorunlar sizim sorumluluğunuzdadır.

Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 17-08-2013

(16-08-2013, Saat:23:13)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten onlar sizin sorunlarınızla ilgilenmezki.O sorunlar sizim sorumluluğunuzdadır.

Hım tamam sagol Çözülmüştür