![]() |
|
[1.4 - 1.6] Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu) +--- Konu Başlığı: [1.4 - 1.6] Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var (/setting-php-sorunu-ve-2-tane-daha-sorunum-var-konusu.html) |
Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 15-08-2013 TEMA İSMİNDE : APART EDİT YAZIYOR KUSURA BAKMAYINIZ TEMA VAREZSE DEGİŞTİREBİLİRİM ZATEN DEGİŞTİRİCEM BU TEMAYI SORUN VAR DİYE GÖSTERDİM LÜTFEN 1 KERECİK DESTE KVERİN ![]() Kod: shopgamers.com MyBB Sürümü : 1.6.10 Sorun açıklaması : Forumu Kapatıgımda veyatta başka biryere Girersem Bazen bu hatalar cikiyor ? Hata Ekran Görüntüsü :![]() Kod: www.shopgamers.com MyBB Sürümü : 1.6.10 Sorun açıklaması : Ben www 'lüSÜZ Şekilde girmek istiyorum Forum genel ayarlarındanda Ayarladım Fakat Forumu görüntüle deyince Normal oalrak Kod: Shopgamers.com Hata Ekran Görüntüsü :![]() Kod: www.shopgamers.com MyBB Sürümü : 1.6.10 Sorun açıklaması : Ben Admin Ek Şifre Olusturdum Fakat 2 Urlyede İşlemiyor 1.bu Kod: Shopgamers.comKod: www.shopgamers.com Hata Ekran Görüntüsü :Yok görüntü Fakat Admin kp deyince Şifre istemiyor ? TEKLİF YANİ ÇEVİRİ YAZILARI VARDIR SS ![]() Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Funny - 15-08-2013 Kardeş NE kadar sorunlu bir forumun var her gün 2 3 konu açıyorsun sil baştan kur çok sorunlu
Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 15-08-2013 (15-08-2013, Saat:19:52)FunnyMove Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş NE kadar sorunlu bir forumun var her gün 2 3 konu açıyorsun sil baştan kur çok sorunlu Yapcak birşey yok bilişim acıkları kapatmıyor bizde buldugumuz acıkları kapatmaya çalişiyoruz Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Smyrna35 - 15-08-2013 (15-08-2013, Saat:19:54)musditr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlk olarak bilişimden kastınız nedir ? Firmanızmı ?(15-08-2013, Saat:19:52)FunnyMove Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş NE kadar sorunlu bir forumun var her gün 2 3 konu açıyorsun sil baştan kur çok sorunlu www sorununuza gelince .htaccess ile yapabilirsiniz eğer nasıl yaparım derseniz artık bir işi ucundan tutma zamanınız geldi derim.Çünkü araştırma yapmadan yardımlar istiyorsunuz.Herşeyden önce araştırmacı olunuz. Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 16-08-2013 Yapcak birşey yok bilişim acıkları kapatmıyor bizde buldugumuz acıkları kapatmaya çalişiyoruz [/quote] İlk olarak bilişimden kastınız nedir ? Firmanızmı ? www sorununuza gelince .htaccess ile yapabilirsiniz eğer nasıl yaparım derseniz artık bir işi ucundan tutma zamanınız geldi derim.Çünkü araştırma yapmadan yardımlar istiyorsunuz.Herşeyden önce araştırmacı olunuz. [/quote] Bilişim yani firma Yardım istiyorum firmadan ilgilenmiyorlar ücret istiyorlar
Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - Smyrna35 - 16-08-2013 Zaten onlar sizin sorunlarınızla ilgilenmezki.O sorunlar sizim sorumluluğunuzdadır. Cvp: Setting php Sorunu VE 2 Tane Daha Sorunum var - musditr - 17-08-2013 (16-08-2013, Saat:23:13)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten onlar sizin sorunlarınızla ilgilenmezki.O sorunlar sizim sorumluluğunuzdadır. Hım tamam sagol Çözülmüştür |