MyBB Depo Forum
Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu)
+--- Konu Başlığı: Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) (/guvenlik-resmi-hata-yapti-eklentilerden-sanirim-konusu.html)

Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Gözat - 01-08-2013

Web site Site Adresi :
Kod:
www.gozkirp.com/Forum
Versiyon MyBB Sürümü : 1,6,x
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
    Baya Eklenti Kurulu Ancak Son Kurduklarımdan Kaynaklandıgı İçin Son Kurduklarımı Yazıyorum.
  1. Her konuya farklı ikon ekleme ,
  2. Profilde müzik
  3. Ziyaretcilere konu & yorum gizleme.
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Üyelik Alınırken Kullanılan Güvenlik Kodu Resmi Cıkmıyor. :/
Bu Yazdıklarımdan biri yüzünden hata veridigini düşünüyorum.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim

Cvp: Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Funny - 01-08-2013

Onu Kaldırıp Recaptcha Etkinleştirmni Öneririm Ve Birde Güvenlik Sorusu Eklentisi Var Forumda Onu Kurarsan Daha İyi Olur Bendede Aynı Sıkınıt Yaşanıyordu Öyle Yaptım Ayarlarda Ayarı Olması Lazım Bunla iligli bunu devre dışı bırakıp recaptcha etkinleştirebilirsin Süper

Cvp: Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Gözat - 01-08-2013

(01-08-2013, Saat:14:40)FunnyMove Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onu Kaldırıp Recaptcha Etkinleştirmni Öneririm Ve Birde Güvenlik Sorusu Eklentisi Var Forumda Onu Kurarsan Daha İyi Olur Bendede Aynı Sıkınıt Yaşanıyordu Öyle Yaptım Ayarlarda Ayarı Olması Lazım Bunla iligli bunu devre dışı bırakıp recaptcha etkinleştirebilirsin Süper

Sorunum şu ki son eklentileri kurana kadar herhangibir sorun yoktu. Eklentileri kurarken hata yapmış olabilirim. Hatayıda hata ile kapatmak istemiyorum Dil Çıkarma

Nasıl bir yanlış yapmış olabilirim diye bilgi verecek biri olursa ona göre hatamızı geri alırız. ( Daha az zararla kurtulalım en azından Gülümseme )

Cvp: Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Funny - 01-08-2013

Bendede Aynı Sorun Oldu captcha.php Dosyasını ana dizinden atıp orj. Tekrar atılmasını söylüyorlardı denedim fakat birşey olmadı Bencede eklentileerden kaynaklıdır çünkü bende üye olunuyordu önceden bir eklenti kurduktan sonra bu hatayı aldım.Süper

Cvp: Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Smyrna35 - 01-08-2013

Hocam 3 tane eklentiniz var eklentileri tek tek kapatıp deneyiniz sorun hangisindeymiş öğrenebilirsiniz.

Cvp: Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Gözat - 01-08-2013

Admin KP» Forum Ayarları > Genel Yapılandırma Ayarları =>Mesaj Gönderimi ve Kayıt için CAPTCHA Resimleri > Default .. 'tu Düzenledim . Sorunumu Halletim Gülümseme

Teşekkürler mybbdepo. Gerçekten depo Göz kırpma

Cvp: Güvenlik Resmi Hata Yaptı. ( Eklentilerden Sanırım. ) - Smyrna35 - 01-08-2013

Sorun çözüldüğüne göre konu kilit + arşiv.