![]() |
|
(Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: Web Market (https://mybbdepo.com/web-market-forumu) +--- Forum: Ücretli Tasarım İşleri (https://mybbdepo.com/ucretli-tasarim-isleri-forumu) +--- Konu Başlığı: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti (/satilik-oyun-forumlari-icin-rank-seti-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
(Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - Machine - 23-07-2013 Merhaba arkadaşlar 4 saatlık bir tasarımı satışa sunuyorum. 4 saat bir rank için uğraşılır mı diyeceksiniz aslında beğenmedim yaptım sildim yaptım sildim 4 saat gibi bir vakit harcadım fakat sonunda tatmin olduğum rankleri hazırladım şimdide satışa sunuyorum. Önizleme ![]() Boyutlar ; 175 x 35 boyutundadır. (İstek doğrultusunda boyut değiştirilir +1 Tl ücrete eklenir.) Renk ; Açık Gri tonlarında (İstek doğrultusunda renk değiştirilir. + 1 TL ücrete eklenir) Fiyat : 5 TL (3 TL ye kadar indirebilirim.) Ödeme : Mobil Ödeme tercihimdir (Avea Mobil Ödemesi) Not: PSD Dosyası verilmeyecektir ! Birkaç defa yaptığım tasarımları başka forum sitelerinde satışa sundum ve psd ile birlikte vermiştim ve 1-2 hafta sonra tasarımımın ücretsiz olarak dağıltığını gördükten sonra psd dosyasını vermemiyi kararlaştırdım. Kullanıcı isterse 10 saat uğraşırım istediği rankleri tek tek tasarlarım. Ayrıca postbitte ki görüntüsü : ![]() Satış 9 kişi ile sınırlıdır ! (1 Tane Satıldı) Alacak kişiler benimle aşağıda ki adreslerden iletişime geçsinler ; Buradan ö.m atın. iletiş[email protected] adresine mail atabilirsiniz. facebook.com/huseyinkrr Adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Cvp: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - Screwy - 23-07-2013 * İkonlar belli olmuyor. Açıkçası ikonlarda ki karakterler belli olmuyor. * Beyaz rank seti her foruma uymayabilir. Renkli renkli olsa daha iyi olabilirdi. Hayırlı Satışlar
Cvp: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - Machine - 23-07-2013 (23-07-2013, Saat:02:07)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: * İkonlar belli olmuyor. Açıkçası ikonlarda ki karakterler belli olmuyor.Önizleme de ikonlar evet belli olmuyor açıkcası. Gerçek boyutunda daha güzel durmaktadır. Renk stili budur alacak kişi isterse +1 tl gibi ek ücretle istediği renge dönüştürebilirim. Bu arada 1 tane satışımız gerçekleşti. Satış devam etmektedir. Alacak arkadaşlar iletişim adreslerinde iletişime geçsinler ben sahurdan sonra geri dönüş yapacağım... Cvp: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - Screwy - 23-07-2013 (23-07-2013, Saat:02:17)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önizleme de ikonlar evet belli olmuyor açıkcası. Gerçek boyutunda daha güzel durmaktadır. Sattığın kişi buraya yorum atarsa ve alışveriş hakkında fikrini söylerse satış yapman dahada kolaylaşır. Hemde referansın olmuş olur. ![]() Bu şekilde 1 kişiye satıldı gibi laflar klavye ile yazılıyor kanıt olmadıktan sonra sadece bir yazı
Cvp: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - crus68 - 23-07-2013 Rank tarafımca satın alınmıştır. Anında teslim aldım teşekkür ederim. Cvp: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - SvMedeT - 23-07-2013 Güzel olmuş, hayırlı satışlar..
Cvp: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - Machine - 23-07-2013 (23-07-2013, Saat:14:12)SvMedeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş, hayırlı satışlar..Teşekkür ederim... Satış devam etmektedir. Cvp: (Satılık) Oyun Forumları İçin Rank Seti - Machine - 24-07-2013 Satış Devam Etmektedir... |