MyBB Depo Forum
#Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu)
+--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu)
+--- Konu Başlığı: #Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] (/melon-graphic-rank-seti-v1-ucretli-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

#Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] - MeLoNCoLiXx - 21-07-2013

Açıklama-Detay Açıklama: Arkadaşlar bayağdır grafik işleri ile uğraşıyorum ve sitemin ranklarını satışa çıkarıyorum.
Yapımcı Rankların Yapımcısı : MeLoNCoLiXx
isim Teslim Edilecek Klasör İçeriği:
  • Yapılmış ranklar
  • Rankların psd dosyası
  • Styles vs.
TL - Türk Lirası İstenilen Ücret:
****** Mobil Ödeme:5 - 10 TL Arası (Turkcell)
****** Paypal:5 - 10 TL Arası

Dahili url link - Internal link Ödeme Yöntemleri: Banka hesabına havale
Dikkat-Uyarı-Kural Not: Eğer mobil ödeme için çok ısrar olursa 1-2 satışı mobil ödeme olarak kabul edebilirim.

Tema-Theme Rank Resimleri :

resim

Cvp: #Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] - Takipcİ - 21-07-2013

kusura bakma ama etmez 5-10 tl artık neredeyse temalar 10 tl ye satılırken verilmez

bide photoshop çok gelişti bir sürü styles var bende yaklaşık 1 sayfada 140 styles var kendim topladım istesem bunları 2-3 dk yaparım tek eksik font farklı olur basit bir şey ama yinede alıcı olacaktır

Cvp: #Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] - MeLoNCoLiXx - 21-07-2013

(21-07-2013, Saat:05:40)Takipcİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kusura bakma ama etmez 5-10 tl artık neredeyse temalar 10 tl ye satılırken verilmez

bide photoshop çok gelişti bir sürü styles var bende yaklaşık 1 sayfada 140 styles var kendim topladım istesem bunları 2-3 dk yaparım tek eksik font farklı olur basit bir şey ama yinede alıcı olacaktır

Sende haklısın kardeşim ama alan bayağ oldu sitelerinde kullanıyorlar mı onun hakkında hiçbir fikrim yok.

Cvp: #Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] - Edward - 21-07-2013

Hayırlı Satışlar Bol Kazançlar

(21-07-2013, Saat:12:10)Edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı Satışlar Bol Kazançlar

Eyvallah kardeşim.

Cvp: #Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] - Controller - 21-07-2013

Arkadaşım bu rank seti'ni birsürü sitede gördüm satılır satılmasınada fikir size ait değil.. Bildiriyorum..

Kardeşim bildir sana kalmış bu rank bana ait kesinlikle hiçbir yerden ne alıntı yaptım nede birşey çaldım.
Evet dediğin gibi çoğu sitede buna benzer ranklar var ama aynısı yok.

İnsan insana benzer derler , rank neden benzemesin belki benzetmeye çalıştıysam ?

Cvp: #Melon Graphic | Rank Seti V1 [Ücretli] - Screwy - 21-07-2013

(21-07-2013, Saat:15:15)X-Spoorts Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım bu rank seti'ni birsürü sitede gördüm satılır satılmasınada fikir size ait değil.. Bildiriyorum..

Bahsettiğiniz durum ile ilgili kanıtınız varsa konu altına ekleyin.