![]() |
|
Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu) +--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu) +--- Konu Başlığı: Üye gelmemesinin sebebi nedir ? (/uye-gelmemesinin-sebebi-nedir-konusu.html) |
Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - Ertac Karacan - 20-07-2013 Merhaba arkadaşlar; Ben elimden geldiğince iyi bir tema yapmaya,konular anlatmaya çalışıyorum.Buna rağmen siteme üye çekemiyorum.Sadece yetkili olanlar arada bir giriyorlar.Acaba benmi biryerde yanlışlık yapıyorum ? Gerçekten çok can sıkıcı tek başına koskoca forumda dolaşmak. Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum. Kod: www.oyuncudestek.netCvp: Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - xdersf - 20-07-2013 kader arkadaşıyız desene bendede öyle 300 üye var ama toplam 20 si aktif bu yönetimin davranışı ile alakalı baen ne kadar par ayatırsanda üye gelmiyor ben forumexede reklam yapıyorum meselea
Cvp: Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - Smyrna35 - 20-07-2013 Bunun sebebleri ; Özgün makaleler/konular paylaşmıyor olabilirsiniz.Arama motorlarında üst sırada çıkmıyor olabilirsiniz.Sitenizde aktif paylaşımlarda bulunuyormuyor olabilirsiniz.Gündemdeki haberleri,çok tutulan konuları paylaşmıyor olabilirsiniz.Diğer sitelerden farkınız olmuyor olabilir. Cvp: Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - Skrillex - 20-07-2013 Kimse sitenizin adını bile duymadan nasıl gelebilir ? az mantıklı konuşun yahu, reklam falan verin, paylaşımlarınızı arttırın, ordan burdan çalmadan konu paylaşın bukadar.. Ayrıca şuanki teman berbat, değişmelisin.. Cvp: Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - Ertac Karacan - 20-07-2013 (20-07-2013, Saat:13:52)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimse sitenizin adını bile duymadan nasıl gelebilir ? az mantıklı konuşun yahu, reklam falan verin, paylaşımlarınızı arttırın, ordan burdan çalmadan konu paylaşın bukadar.. Nerden biliyorsun duymadığını,eleştiri yaparken üslubunu korumaya biraz çalışırsan daha iyi olur.Hiç kimsenin sitesi,teması hakkında berbat gibi aşağılayıcı bir yorum yapmaya hakkın yok.Ortada bir emek var,kötü bile olsa saygı duymalısın.Senin bu forumdaki amacın zaten her konu altında bir şey aramak,tartışmak gereksiz. Cvp: Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - Skrillex - 20-07-2013 (20-07-2013, Saat:13:57)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nerden biliyorsun duymadığını,eleştiri yaparken üslubunu korumaya biraz çalışırsan daha iyi olur.Hiç kimsenin sitesi,teması hakkında berbat gibi aşağılayıcı bir yorum yapmaya hakkın yok.Ortada bir emek var,kötü bile olsa saygı duymalısın.Senin bu forumdaki amacın zaten her konu altında bir şey aramak,tartışmak gereksiz. Emeğine hakaret etmedim, sitene normal bir user gibi girdim ve gördüğümü söyledim, tema senin yapımın olabilir, emek vermiş olabilirsin ama siteye uymuyor kötü gösteriyor... Cvp: Üye gelmemesinin sebebi nedir ? - Ertac Karacan - 20-07-2013 (20-07-2013, Saat:14:30)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20-07-2013, Saat:13:57)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nerden biliyorsun duymadığını,eleştiri yaparken üslubunu korumaya biraz çalışırsan daha iyi olur.Hiç kimsenin sitesi,teması hakkında berbat gibi aşağılayıcı bir yorum yapmaya hakkın yok.Ortada bir emek var,kötü bile olsa saygı duymalısın.Senin bu forumdaki amacın zaten her konu altında bir şey aramak,tartışmak gereksiz. Berbat kelimesi emeğe saygısızlık anlamına gelir kardeşim.Siteye uymuyor,kötü görünüyor eleştiri alanına girer. |