![]() |
|
MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu) +--- Konu Başlığı: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA (/mybb-aldigim-bir-hata-cozemedim-host-kurulumda-10875-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - KARTALBEY09 - 09-07-2013 ArkadaSlar Mybb Kurarken ve Kurduktan Sonrakı uye olduktan sonrakı hataSi Neden Kaynaklı bır hatadir Bu ? ![]() Link:www.gameserverarena.com/forum Version : 1.6.10 Kurulum: Herhanqi bir Eklenti v.b Kurulum yok dırek kurulum yaptım. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Edward - 09-07-2013 Belki Dosyalara Gerekli İzinleri Vermediğinden Olabilir Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - KARTALBEY09 - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:17)Edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belki Dosyalara Gerekli İzinleri Vermediğinden Olabilir Ne gibi cmod Larımı kastedıyorsun ? Cmod ları yapmasam İLk kurulumda yazımları kabul etmezdi. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Screwy - 09-07-2013 Foruma en son hangi eklentiyi kurdunuz? Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - KARTALBEY09 - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:33)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Foruma en son hangi eklentiyi kurdunuz? Hic bir eklenti kurulmadi ! yapabilcek arkadalsar varsa Yardım alabilirim Teamviwer gibi İletişim face veya mail bırakabilirLer. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Screwy - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:35)KARTALBEY09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hic bir eklenti kurulmadi ! yapabilcek arkadalsar varsa Yardım alabilirim Teamviwer gibi İletişim face veya mail bırakabilirLer. Eğer eklenti felan kurmadıysanız başla bir işlem sonucunda resimdeki söz konusu dosyalar hasar görmüş olabilir. Orjinal kurulum dosyalarından ; /inc/functions.php /inc/datahandlers/user.php /member.php dosyalarını hatadaki gibi yukarıdaki yerlerine atın. Mevcut olan dosyaları silin ve tekrardan atın... Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - KARTALBEY09 - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:39)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-07-2013, Saat:18:35)KARTALBEY09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hic bir eklenti kurulmadi ! yapabilcek arkadalsar varsa Yardım alabilirim Teamviwer gibi İletişim face veya mail bırakabilirLer. Yaptım OLmuyor aynı durum soz konusu cozemedım . Dedıgım gibi Kendıne guvenen yaparım dıyen arkadaslar iletişim bıraksın ulasayım
Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Screwy - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:42)KARTALBEY09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaptım OLmuyor aynı durum soz konusu cozemedım . Özelden destek verildikten sonra destek sitesinin bir anlamı kalmıyor. Özelden destek vermek isteseydik index atar iletişim adresi verirdik kimse konu açmakla vs. uğraşmazdı ![]() Bu işlem her sıfır kurulum yaptığınızda oluyor mu? |