MyBB Depo Forum
MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Modifikasyon & Eklenti Deposu (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-modifikasyon-eklenti-deposu-forumu)
+---- Forum: Diğer Eklentiler (https://mybbdepo.com/diger-eklentiler-forumu)
+---- Konu Başlığı: MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] (/mybb-ckeditor-gelistirilmis-editor-paneli-plugin-konusu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - |MyBBForum| - 20-04-2013

Teşekkürler Yükledim Fakat Geri Çevirmek İstiyorum O dasyaların Hepsini Nasıl Silcm Kısa Yolu Var Mı ? üzgün

MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - srdrylmz13 - 21-04-2013

video ekleme sorunu var

Cvp: MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - Darkon - 16-05-2013

mesajım bulunsun teşekkürler.

Cvp: MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - proefe - 09-06-2013

Ben Bişe anlamadıımm yhaa üzgün

Cvp: MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - nusret705 - 15-08-2013

(21-04-2013, Saat:18:17)srdrylmz13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: video ekleme sorunu var

Aynen

Cvp: MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - afatsum_21 - 27-08-2013

Merhaba

Öncelikle eklenti için teşekkürler. Ancak alıntı yaptığımızda hata alıyorum.

Kod:
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'gekic43' pid='46603' dateline='1370973313'')' at line 1
Query:
SELECT uid, username, language, quote_notice FROM mybb_users WHERE username IN (''gekic43' pid='46603' dateline='1370973313'')
Newreply şablonunu orjinale çevirmeme rağmen sorun devam etmekte. Ayrıca diğer eklentileri pasif hale getirdim yine sonuç aynı. Postbit_quete şablonu da orginal halinde. Host ile görüştüm. Onların verdiği cevap

Kod:
Merhaba,

Kullanılan Mysql syntaxının hatalı kullanıldığı belirtilmektedir. Eklenti sağlayıcınızla görüşerek eklentinin ihtiyaç duyduğu gereksinimleri tam olarak iletir misiniz?

İyi Çalışmalar

Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

Cvp: MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - mucotr - 27-08-2013

(01-02-2013, Saat:18:50)LiBeRtY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki bu eklentide bir hata,açık vs var mı hocam ? Teşekkürler bu arada.

Eklenti beta halinde olduğu için hataların olması çok doğal.

(01-02-2013, Saat:19:22)KaanGundovan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2013, Saat:19:20)BlackCat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2013, Saat:19:14)DaimonValentine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eklenti üzerinde oynama iznimiz var mı hocam ? Emeğinize sağlık kullanacağım Gülümseme

Elbette hocam, eklenti benim değil sizin. Düzenleyebilirsiniz Gülümseme

(01-02-2013, Saat:19:16)weqale34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok kullanışlı olmuş hocam .)

Teşekkürler hocam.

Hocam bu eklentiyi ben tamamiyle Türkçeleştirmeyi düşünüyorum. En ufak noktasına kadar. Düzenledikten sonra tekrar sizlerin isimlerini kullanmak şartıyla paylaşabilme şansımız var mıdır ? Çünkü benimde destek forumum var, orada işime yarayabilir Gülümseme

Eklentinin Türkçe'ye çevirilmesine gerek yok; CKEditor resmi sayfasından Türkçe haline ulaşıp elde ki dosyalara uyarlayabilirsiniz.

(01-02-2013, Saat:19:55)Asi P@tron Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu eklentiyi kaldırdığımızda içindeki yazılar aynı şekilde kalıyormu yoksa kodlar bırakıyormu

(01-02-2013, Saat:22:47)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bunun diğer gelişmiş editorlerden farkı nedir daha önce kullandığım html basıyordu hep çok fena bi şekilde db yi şişiriyordu mybb 1.8 de gelicek zaten gelişmiş editor bunu kullansak 1.8 e geçerken kaldırsak herhangi bir sorun yaşanır mı ?

Farkı; BBKod editör olması yani diğer editörler <b> şeklinde girerken CKEditor [b] şeklinde giriyor. Buda eklentiyi kapattığınızda bir farklılık olmamasını sağlıyor. Tabi yine bazı şeylerde bozulma oluyor font olayında falan.

Son olarak kendi görüşüm; Gelişmiş editör olarak şuan bence en iyisi SC Editor, CKEditor'ün entegresi betada şuan. Belki tam olarak aktif şekilde sunulmadan kullanmak pek doğru olmaz.

Cvp: MyBB CKEditör - Geliştirilmiş Editör Paneli [Plugin] - Hearted - 08-09-2013

resim
Sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?