MyBB Depo Forum
Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu)
+--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu)
+--- Konu Başlığı: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri (/tc-kimlik-ve-mobil-onay-eklentileri-konusu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - eatik - 11-06-2014

şahane bir düşünce hocam. sırf bu eklentiler için ticaret forumu kuracaklar bile vardır. eğer hala geliştiriyorsanız şöyle bir önerim olacak.

örneğin ben kimlik bilgilerimi girdim ve onayladım. bir daha o bilgileri göremeyeyim. böylece hesap çalınırsa kimlik numaram saklı kalmış olur. emeğinize sağlık, çıktığı zaman satın almayı düşünüyorum iyi çalışmalar.

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - EmreKarakaya - 11-06-2014

(11-06-2014, Saat:21:45)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şahane bir düşünce hocam. sırf bu eklentiler için ticaret forumu kuracaklar bile vardır. eğer hala geliştiriyorsanız şöyle bir önerim olacak.

örneğin ben kimlik bilgilerimi girdim ve onayladım. bir daha o bilgileri göremeyeyim. böylece hesap çalınırsa kimlik numaram saklı kalmış olur. emeğinize sağlık, çıktığı zaman satın almayı düşünüyorum iyi çalışmalar.

Merhaba

Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim.Kimlik bilgileri bölümüne gelirsek zaten siz onayladığınız zaman süper adminden başka kimse sizin tckimlik ve cep telefon numaranızı göremiyecektir.

Mobil onay eklentisinde birkaç değişiklik yaptım.Ayrıca ekran görüntüsünü paylaştım. Hepsine aşağıda bakabilirsiniz.

Mobil Onay Eklentisi ;

• İleti merkezi Apisi ile %99 varan uyumluluk elde edildi.
  • Tc kimlik eklentisiyle uyumlu bir şekilde kodlandı
  • Kullanıcı kod istediği numarayı onaylamasa bile veritabanında tutma özelliği getirildi.
  • Doğrulama sayfasında jquery ajax özelliği kullanıldı.Bu sayede sayfa geçişleri kalktı.
  • Numarayı sadece Süper adminler görebileceği şekilde ayarlandı.
  • Numara şifrelenerek saklanmaya ayarlandı.

Mobil Onay Eklentisinin Ekran görüntüleri

resim

resim

resim

resim

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - ramooo19 - 12-06-2014

bu eklenti hangı versiyonlarda çalışacak acaba

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - atomcu - 12-06-2014

Telefona nasıl mesaj geliyor da doğrulanıyor?

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - EmreKarakaya - 12-06-2014

Merhaba

(12-06-2014, Saat:02:36)ramooo19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu eklenti hangı versiyonlarda çalışacak acaba

Eklenti son çıkan 1.6 versiyonları ile çalışmaktadır.

(12-06-2014, Saat:07:07)atomcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Telefona nasıl mesaj geliyor da doğrulanıyor?

Telefona sms servisleri kullanılarak mesaj gönderiliyor.Şu an iletimerkezi sponsorluğunda iş yapıyoruz.

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - ramooo19 - 16-06-2014

peki eklenti nezman bitecek

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - mucotr - 16-06-2014

Son durumu muhteşem gözüküyor. Ancak yine başınıza iş çıkartıcak gibi olsam da;
resim

kısmında yer alan metin içinde site ismi geçebilme ihtimali var mı? En azından MyBBDepo Onay Kodunuz: bla bla
türünde?

Cvp: Tc Kimlik ve Mobil Onay Eklentileri - likev1 - 16-06-2014

Ellerinize sağlık,ne zaman çıkarılacak sabırsızlıkla bekliyorum.
ayrıca tc ve mobil onaylıyanların postbitte işaret olursa daha güzel olabilir Gülümseme