MyBB Depo Forum
Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu)
+--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu)
+--- Konu Başlığı: Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. (/forumumdaki-chatboxtaki-notu-biri-benden-habersiz-degistiriyor-yardim-lutfen-konusu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

Cvp: Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. - Erdem Alsırt - 28-03-2013

(28-03-2013, Saat:18:14)Küvertiyu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şifreyi istediğin kadar değiştir sitende hırsızlık yaptırdığın sürece peşinden düşülmeyecek. Uyku

HIRSIZLIK FALAN DEĞİL BE DÜNYADA MİLYONLARCA İNSAN ALINTI YAPIYO ZATEN.
BIRAKIN GİTSİN HALL HALLA.
BAŞKA FORUMLARDADA SİZDEN ALINTI YAPAN VAR!
HA BU ARADA SİZİNDE FORUMUNUZDA ALINTILAR GÖRDÜM BEN.

Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. - Ahmet_Toprak98 - 28-03-2013

Çözümü anlatmamı istiyomusun yoksa kendinmi uğraşcan? (Yapabilirsen)

Cvp: Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. - Erdem Alsırt - 28-03-2013

(28-03-2013, Saat:18:17)Ahmet_Toprak98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çözümü anlatmamı istiyomusun yoksa kendinmi uğraşcan? (Yapabilirsen)
confige giirp şifre değiştircem chatbox config

Cvp: Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. - Küvertiyu - 28-03-2013

(28-03-2013, Saat:18:15)Erdem Alsırt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2013, Saat:18:14)Küvertiyu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şifreyi istediğin kadar değiştir sitende hırsızlık yaptırdığın sürece peşinden düşülmeyecek. Uyku

O alıntı yapanlardan kimse gelip bizim forumdan adam çalmaya çalışmıyo ama.Ayrıca isim belirtiliyo konularda.

(28-03-2013, Saat:18:17)Küvertiyu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2013, Saat:18:15)Erdem Alsırt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

O alıntı yapanlardan kimse gelip bizim forumdan adam çalmaya çalışmıyo ama.Ayrıca isim belirtiliyo konularda.

benim bi suçum yok ben forumda alıntı yapan konular açmadım bizim moderatör açtı adıda: yakışıklı adlı mod onuda uyardım özel mesajdan alıntı yapma diye ama hala yapıyor benim ne suçum varki?

Cvp: Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. - Küvertiyu - 28-03-2013

Senin bi suçun yok.Bizim sitedeki konuları almayı bırakın bızde senın sıtenı bırakalım.

(28-03-2013, Saat:18:20)Küvertiyu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senin bi suçun yok.Bizim sitedeki konuları almayı bırakın bızde senın sıtenı bırakalım.
Ben chatbox şifresini değiştirdim.
bu arada alıntı yapılmasını istemiyorsanız bize küfür ederek değil normalce özel mesajdan mesaj yazıp uyarabilirdiniz bizi.
sizin yapıtğınız saygısızca bi davranış kısaca.
alıntı yapma desen yeterliydi

Forumumdaki chatboxtaki notu biri benden habersiz değiştiriyor yardım lütfen. - Ahmet_Toprak98 - 28-03-2013

Tamam değiştirmişsin kurtulmuşsun bizden. Siteni aç ve alıntı yapma. Rahat kalırsın ellemeyiz seni.