MyBB Depo Forum
[1.8] VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.8 Modifikasyon & Eklenti Deposu (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-modifikasyon-eklenti-deposu-forumu)
+---- Forum: Diğer Eklentiler (https://mybbdepo.com/diger-eklentiler-114-forumu)
+---- Konu Başlığı: [1.8] VIP Üyelik Sistemi Eklentisi (/vip-uyelik-sistemi-eklentisi-konusu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - yurisa - 12-09-2016

fotoğraf linki kırık

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - emreyctrk - 27-07-2018

Hocam merhaba bana böyle bir hata veriyor ekle kısmında ne yapmam lazım
MyBB, dahili bir SQL hatası olduğunu tespit etti ve aşağıdaki nedenlerden dolayı devam edemiyor.
Hata Tipi:Uyarı (2)Hata Mesajı:Illegal string offset 'class'Konum:Dosya: D:\xampp\htdocs\admin\inc\class_form.php
Satır: 730Kod:

Kod:
727. 
728.         if(!isset($yes_options['class']))
729.         {
730.             $yes_options['class'] = '';
731.         }
732. 
733.         if(!isset($no_options['class'])) 

Geri Bildirim Raporu:
File
Line
FunctionD:\xampp\htdocs\inc\class_error.php
208
errorHandler->output_error
D:\xampp\htdocs\admin\inc\class_form.php
730
errorHandler->error
D:\xampp\htdocs\inc\plugins\vipmembership.php
909
DefaultForm->generate_yes_no_radio
D:\xampp\htdocs\inc\class_plugins.php
142
vipmembership_admin
D:\xampp\htdocs\admin\index.php
819
pluginSystem->run_hooks

Lütfen bu hatanın çözümü için: MyBB Türkiye Resmi Destek external_link.png forumunu ziyaret ediniz.

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - paylasdur - 29-12-2019

kurunca böyle hata veriyor. Gidip mybb.com danda güncelini indirdim ama aynı
resim

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - symbol54 - 05-11-2022

locale olarak mybb bu eklentiyi de ekledim fakat Üyeler Gruplar altında ki VIP Üye Sistemi  kısmında bulunan Ekle tuşuna basınca bu hatayı alıyorum. o satırlara baktığımda bir olumsuzluk anlamıyorum. ne yapmam lazım ki acaba
Fatal error: Uncaught TypeError: Cannot access offset of type string on string in D:\xampp\htdocs\mybb\admin\inc\class_form.php:781 Stack trace: #0 D:\xampp\htdocs\mybb\inc\plugins\vipmembership.php(909): DefaultForm->generate_yes_no_radio('additional', 0, true, '', '') #1 D:\xampp\htdocs\mybb\inc\class_plugins.php(142): vipmembership_admin('') #2 D:\xampp\htdocs\mybb\admin\index.php(823): pluginSystem->run_hooks(Array) #3 {main} thrown in D:\xampp\htdocs\mybb\admin\inc\class_form.php on line 781

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - muzaffer - 08-11-2022

(05-11-2022, Saat:17:54)symbol54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: locale olarak mybb bu eklentiyi de ekledim fakat Üyeler Gruplar altında ki VIP Üye Sistemi  kısmında bulunan Ekle tuşuna basınca bu hatayı alıyorum. o satırlara baktığımda bir olumsuzluk anlamıyorum. ne yapmam lazım ki acaba
Fatal error: Uncaught TypeError: Cannot access offset of type string on string in D:\xampp\htdocs\mybb\admin\inc\class_form.php:781 Stack trace: #0 D:\xampp\htdocs\mybb\inc\plugins\vipmembership.php(909): DefaultForm->generate_yes_no_radio('additional', 0, true, '', '') #1 D:\xampp\htdocs\mybb\inc\class_plugins.php(142): vipmembership_admin('') #2 D:\xampp\htdocs\mybb\admin\index.php(823): pluginSystem->run_hooks(Array) #3 {main} thrown in D:\xampp\htdocs\mybb\admin\inc\class_form.php on line 781

Eklentiyi bir editörle açın hocam; 909 Line de bulunan;

Bu kodu:

PHP Kod:
$form_container->output_row($lang->vipmembership_user_additionalgroup$lang->vipmembership_user_additionalgroup_desc$form->generate_yes_no_radio('additional'0true""""), 'additional'); 

Bununla değiştirip deneyin:
PHP Kod:
$form_container->output_row($lang->vipmembership_user_additionalgroup$lang->vipmembership_user_additionalgroup_desc$form->generate_yes_no_radio('additional''0'), 'additional'); 

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - muzaffer - 08-11-2022

(29-12-2019, Saat:00:02)paylasdur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kurunca böyle hata veriyor. Gidip mybb.com danda güncelini indirdim ama aynı
resim

Yukarıdaki işlemi, sizde deneyin hocam.

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - symbol54 - 10-11-2022

(08-11-2022, Saat:17:44)muzaffer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-11-2022, Saat:17:54)symbol54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: locale olarak mybb bu eklentiyi de ekledim fakat Üyeler Gruplar altında ki VIP Üye Sistemi  kısmında bulunan Ekle tuşuna basınca bu hatayı alıyorum. o satırlara baktığımda bir olumsuzluk anlamıyorum. ne yapmam lazım ki acaba

Eklentiyi bir editörle açın hocam; 909 Line de bulunan;

Bu kodu:

PHP Kod:
$form_container->output_row($lang->vipmembership_user_additionalgroup$lang->vipmembership_user_additionalgroup_desc$form->generate_yes_no_radio('additional'0true""""), 'additional'); 

Bununla değiştirip deneyin:
PHP Kod:
$form_container->output_row($lang->vipmembership_user_additionalgroup$lang->vipmembership_user_additionalgroup_desc$form->generate_yes_no_radio('additional''0'), 'additional'); 

hocam dediğinizi yaptım vip ekledi sağolun vip sistemi sorunsuz manuel olarak veriliyor ama otomatik ayarları açmama rağmen otomatik vip silme yapmıyor

Cvp: VIP Üyelik Sistemi Eklentisi - symbol54 - 10-11-2022

(17-12-2014, Saat:03:38)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modifikasyon kodları tarafımca silinmiştir. Kodlara ulaşmak isteyen pm göndersin.

hocam modifikasyon kodları için özel mesaj gönderin yazmışsınız da. buradan atabilir misiniz rica etsem