![]() |
|
Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu) +--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu) +--- Konu Başlığı: Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? (/vbulletin-mybb-i-satin-mi-aliyor-konusu.html) |
Cvp: Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - yamyamix - 01-04-2013 (01-04-2013, Saat:11:07)007combatant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen Okuyun Bunun kaynağı yok uydurma bir şey hocam
Cvp: Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - _SlienT_ScReaM55 - 01-04-2013 (01-04-2013, Saat:01:55)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnternetin en kapsamlı ve en büyük forum yazılımı Vbulletin, ücretsiz yazılımlar arasında en popüler forum yazılımı MyBB'i, 1 milyar 650 milyon dolara satın aldı. oo Artik Mybb Ücretli Olursa Şaşirmam Vbulletin Aslında Mybb Alması İyi Oldu Berki Üst Sürümleri Geliştirirlerse Cok İyi Olur Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - Webamaster - 01-04-2013 MyBB Vbuletin kadar iyi değil fakat daha kullanışlı ve masrafsız oluşu Vbulletinden daha çok rağbet görmesine imakn sunuyor.
Cvp: Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - CryTek - 01-04-2013 1 Nisan olsa'da iyi bir şaka değildi ancak, vbulletin'in MyBB tagını alarak Google'ye eklenmesi tamamen bir eziklik diye düşünüyorum vbulletin satışları bu sene aşırı derecede düştü bunun için vbulletin yeni çalışmalar yapıyor ancak yinede vbulletin bu işi beceremez vBulletin İle MyBB arasındaki Fark ? vBulletin Hiç Kullanışlı Değil Karmaşık MyBB Çok Kullanışlı Herşeye Hemen Erişebiliyoruz MyBB Kolay Üyelik Sistemi Ve Modern Göz Almayan Tasarımlar vBulletin İse Üye Olmak MyBB ye göre zor ayrıca Hep Aynı Çizimlerle Göz Yorucu Sıkıcı Temalar Kullanıyor MyBB Ücretsiz vBulletin Ücretli Siz Hangisini Kullanırdınız ? Cevap Belli Ayrıca vBulletin 4 $249.00 Bu Fiyata Bir Forum Kuracağıma Giderim Bir VPS Alır Bilişim Kurar Para Kazanırım Cvp: Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - Screwy - 01-04-2013 (01-04-2013, Saat:05:07)playbek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olamaz böyle bir şey saçma olur vbSEO kullanmadan konuşma bence kullandıktan sonra bu laflarını yutarsın
Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - yamyamix - 01-04-2013 Ya arkadaşlar açtığım konu 1 nisan şakası niye ciddiye alındı bu kadar
Cvp: Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - Root Man - 03-04-2014 Açıkçası SD Admininiz, ezik demiş ama kim ezik belli oluyor. Benim burada kimseyi ezme küçümseme niyetim yok ALLAH'a şükür. vBulletin'i 5 6 senedir kullanırım. vBulletin Destek Forumunda Moderatörlük yapmaktayım. Abim 15 Senedir yani vBulletin ilk çıktığından beri sanırım ilk sürümü 2 idi. o zamandan beri vBulletin kullanıyor halada aynı script kullanmakta desteğini vermekte. MyBB'nin İsminin Açılımı MyBulletinBoard vBulletinBoard Ayrıca şunun kanatini vereyim ki MyBB Hiç bir zaman vBulletin kalitesine ulaşamaz ulaşamayacak. Herşey vBulletin çalıntısı, Seo açısından en mükemmel en şahane vBseo'dur. bunu destekleyen tek script vBulletin. Googlede araştırma yaptığınızda ilk 10 15 sayfada her iddiasına varım ki vBulletin forumu bulunmaktadır. MyBB de kullandım Mybb sırf görünüm açısından göze hitap etmekte. vBulletin ise performans, Güvenlik
Cvp: Vbulletin, Mybb’i Satın mı alıyor? - EmreKarakaya - 03-04-2014 (03-04-2014, Saat:01:56)Root Man Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıkçası SD Admininiz, ezik demiş ama kim ezik belli oluyor. Benim burada kimseyi ezme küçümseme niyetim yok ALLAH'a şükür. vBulletin'i 5 6 senedir kullanırım. vBulletin Destek Forumunda Moderatörlük yapmaktayım. Abim 15 Senedir yani vBulletin ilk çıktığından beri sanırım ilk sürümü 2 idi. o zamandan beri vBulletin kullanıyor halada aynı script kullanmakta desteğini vermekte. MyBB'nin İsminin Açılımı MyBulletinBoard vBulletinBoard Merhaba
|