![]() |
|
thefrm tema - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu) +--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu) +--- Konu Başlığı: thefrm tema (/thefrm-tema-konusu.html) |
thefrm tema - dellyorhan - 09-10-2012 nasıl alacagımı bılmıyorum kı bılsem .) Cvp: thefrm tema - ! Kerema ! - 09-10-2012 (09-10-2012, Saat:18:48)erentaker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-10-2012, Saat:18:46)dellyorhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben temamın tamamını ıstıyorum yanı postbıtıyle yazılarıyla falan verırmı acaba Duyurular+Navigasyon+Dükkan+Forum kısımı+Forumda avatar+MouseOver Başka bişey yok zaten Birde Thead header konu butonlar postbit var ![]() Full alıntı tema hiçbirşey onların değil denebilir. thefrm tema - dellyorhan - 09-10-2012 .s valla ben çook acemıyım yınede bır ısteyeyım belkı verır... thefrm tema - ByMasteR - 09-10-2012 BURDAKİ HERKESE YAZIKLAR OLSUN LAN... Adam geliyor benim sitemin domain'ini çalıyor resmen. +Üstüne adam yönetici kadrosundan çıktı. +Benim postbit resimlerimi alıyor + postbitin aynısını kendi sitesine yapıyor. +Warez temadan thead çalıyor. +Benim siteden arkadaşımın nickiyle üyelik açıp yetki veriyor. Sizde bunlardan birşey istiyorsunuz? Yazık ulan... YAZIK ! Cvp: thefrm tema - devrim - 09-10-2012 (09-10-2012, Saat:18:48)erentaker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-10-2012, Saat:18:46)dellyorhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben temamın tamamını ıstıyorum yanı postbıtıyle yazılarıyla falan verırmı acaba heh, sizde doğru yolu gösterdiniz tam oldu. Hey allahım,
Cvp: thefrm tema - ! Kerema ! - 09-10-2012 (09-10-2012, Saat:19:00)ByMasteR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BURDAKİ HERKESE YAZIKLAR OLSUN LAN... Adam geliyor benim sitemin domain'ini çalıyor resmen. +Üstüne adam yönetici kadrosundan çıktı. +Benim postbit resimlerimi alıyor + postbitin aynısını kendi sitesine yapıyor. +Warez temadan thead çalıyor. +Benim siteden arkadaşımın nickiyle üyelik açıp yetki veriyor. Bu Siteyi lastenemy kurdu sonra nick değişti. Lastenemy>Stane>Hector.. Aynı kişi bunlar. Hatırladınmı ? Hırsızlık durdurulabilecek birşey değil. Cvp: thefrm tema - dellyorhan - 09-10-2012 (09-10-2012, Saat:19:00)ByMasteR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BURDAKİ HERKESE YAZIKLAR OLSUN LAN... Adam geliyor benim sitemin domain'ini çalıyor resmen. +Üstüne adam yönetici kadrosundan çıktı. +Benim postbit resimlerimi alıyor + postbitin aynısını kendi sitesine yapıyor. +Warez temadan thead çalıyor. +Benim siteden arkadaşımın nickiyle üyelik açıp yetki veriyor. Kardesım senden ıstesem yapacakmısın.. Hayır... Eeee daha nıye yazıklar olsun...ben o adamdan ıstemedım zaten bu tema baska bırınde varmı dedım yoksa kendısınden ısteyeyyımmı dedım.... Cvp: thefrm tema - ByMasteR - 09-10-2012 (09-10-2012, Saat:19:06)! Kerema ! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-10-2012, Saat:19:00)ByMasteR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BURDAKİ HERKESE YAZIKLAR OLSUN LAN... Adam geliyor benim sitemin domain'ini çalıyor resmen. +Üstüne adam yönetici kadrosundan çıktı. +Benim postbit resimlerimi alıyor + postbitin aynısını kendi sitesine yapıyor. +Warez temadan thead çalıyor. +Benim siteden arkadaşımın nickiyle üyelik açıp yetki veriyor. (09-10-2012, Saat:19:10)dellyorhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-10-2012, Saat:19:00)ByMasteR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BURDAKİ HERKESE YAZIKLAR OLSUN LAN... Adam geliyor benim sitemin domain'ini çalıyor resmen. +Üstüne adam yönetici kadrosundan çıktı. +Benim postbit resimlerimi alıyor + postbitin aynısını kendi sitesine yapıyor. +Warez temadan thead çalıyor. +Benim siteden arkadaşımın nickiyle üyelik açıp yetki veriyor. Afedersin ama şimdi ağzımı bozucam. Benden birisi ne zaman birşey "İSTEDİ" de vermedim. Tema istedin - verdim. Temayı düzenledim. Bi kaç ayar yaptım sana. Hatırladınmı? 1 Kere yaparım demiştim. Hergün birşey istiyorsun ayrıca birilerinden. Kendin ara / araştır. Yaratıcı ol. |