MyBB Depo Forum
[MCTR - 1.6] Konu Çok Uzun Hatası - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu)
+--- Konu Başlığı: [MCTR - 1.6] Konu Çok Uzun Hatası (/konu-cok-uzun-hatasi-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

Konu Çok Uzun Hatası - Mısırga - 31-08-2012

aynı sorun bende de vardı ben bağlığı kısaltarak sorunu çözmüştüm senin yaptığını yapacağım Gülümseme

Konu Çok Uzun Hatası - The PunisheR - 31-08-2012

Yetkili arkadaşlar konu çözülmüştür ve çözüm konudadır...

Konu Kilitlenebilir...

Cvp: Konu Çok Uzun Hatası - cemm - 28-07-2013

(31-08-2012, Saat:16:44)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sorunu çözdüm bu durumdan sorun çıkan bir çok arkadaşlarımız oldu kesin çözümü söylüyorum yetkili arkadaşlarda bu konuyla ilgili bi konu açsalar iyi olur

Çeviri satır eksikliği yüzünden Subject_too_long hatası şeklinde görülüyor.
Konu başlığı çok uzun. (Şuan 89) karakter başlık girdiniz. 85 karakterden daha kısa başlık giriniz. şeklinde hata görünmesi gerekiyor.

Bu hatanın temelinde şu var.
Konu açarken maximum 85 karaktere kadar başlık yazabiliniyor. Ama konuya cevap verilirken (RE: ) ilave edilince toplam konu başlığı 89 karaktere çıkıyor ve yukardaki hatayı veriyor.

Konu başlığı en fazla 85 karakter ile sabitlendiğine göre mesajlarda (RE: ) 4 karakter daha ilave edelim.
inc/datahandlers/post.php dosyasını açalım.

Bul :

Değiştir :

Kod:
if(my_strlen($subject) > 89)

Not : Bu hatayı alan arkadaşlarda verdiği hatada rakam kaç ise bunu o kadar yükseltebilirler...

ama bende böyle bir kod yok onun yerine böyle bişey var yada daha aşağıda olbilirmi ? bir bakınız.
resim

Cvp: Konu Çok Uzun Hatası - cemm - 29-07-2013

(28-07-2013, Saat:11:45)cemm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-08-2012, Saat:16:44)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sorunu çözdüm bu durumdan sorun çıkan bir çok arkadaşlarımız oldu kesin çözümü söylüyorum yetkili arkadaşlarda bu konuyla ilgili bi konu açsalar iyi olur

Çeviri satır eksikliği yüzünden Subject_too_long hatası şeklinde görülüyor.
Konu başlığı çok uzun. (Şuan 89) karakter başlık girdiniz. 85 karakterden daha kısa başlık giriniz. şeklinde hata görünmesi gerekiyor.

Bu hatanın temelinde şu var.
Konu açarken maximum 85 karaktere kadar başlık yazabiliniyor. Ama konuya cevap verilirken (RE: ) ilave edilince toplam konu başlığı 89 karaktere çıkıyor ve yukardaki hatayı veriyor.

Konu başlığı en fazla 85 karakter ile sabitlendiğine göre mesajlarda (RE: ) 4 karakter daha ilave edelim.
inc/datahandlers/post.php dosyasını açalım.

Bul :

Değiştir :

Kod:
if(my_strlen($subject) > 89)

Not : Bu hatayı alan arkadaşlarda verdiği hatada rakam kaç ise bunu o kadar yükseltebilirler...

ama bende böyle bir kod yok onun yerine böyle bişey var yada daha aşağıda olbilirmi ? bir bakınız.
resim

pardon flood ama biri bakabilir mi ?

Cvp: Konu Çok Uzun Hatası - tangoo2455 - 29-08-2013

Konuyu Açan Arkadaşım Allah razı olsun senden

Bir sorundan daha kurtulduk

bendeki kod şöyledi

if($subject_length > 85) burayı 89 yaptım oldu.

Çok Teşekkür ederim emeğine sağlık