MyBB Depo Forum
Ücretli Tema Aranıyor - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: Web Market (https://mybbdepo.com/web-market-forumu)
+--- Forum: Ücretli Tasarım İşleri (https://mybbdepo.com/ucretli-tasarim-isleri-forumu)
+--- Konu Başlığı: Ücretli Tema Aranıyor (/ucretli-tema-araniyor-konusu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4

Ücretli Tema Aranıyor - destekaraci - 28-08-2012

Aynısını bende teklif ettim kabul etmedi Farklı ve profesyonel tema istiyormuş :S

Ücretli Tema Aranıyor - Machine - 29-08-2012

(28-08-2012, Saat:22:40)InfeqTecq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben sana satayım o temayı 20 tlye aynısını

Aynısını Satayım Sana

(28-08-2012, Saat:22:45)destekaraci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynısını bende teklif ettim kabul etmedi Farklı ve profesyonel tema istiyormuş :S
Ellerinizdekiler warez olmadığı ne malum ? arkadaş almak isterse orjinal sitesinden alır zaten farklı istiyor ve gösterdiği gibi profesyonel olcak ama farklı olcak aynısını gider satın alır sizden alacağına Göz kırpma

Cvp: Ücretli Tema Aranıyor - destekaraci - 29-08-2012

(29-08-2012, Saat:00:29)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-08-2012, Saat:22:40)InfeqTecq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben sana satayım o temayı 20 tlye aynısını

Aynısını Satayım Sana

(28-08-2012, Saat:22:45)destekaraci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynısını bende teklif ettim kabul etmedi Farklı ve profesyonel tema istiyormuş :S
Ellerinizdekiler warez olmadığı ne malum ? arkadaş almak isterse orjinal sitesinden alır zaten farklı istiyor ve gösterdiği gibi profesyonel olcak ama farklı olcak aynısını gider satın alır sizden alacağına Göz kırpma

Bendeki warez değil orjinal aldık Göz kırpma

Ben ne yazmışım teklif ettim kabul etmedi yazdım yani benim için farketmez sadece bir teklifti.
Onun istediği tema gibi elimde warez olmayan ve profesyonel temalarda var zaten.
Bir emekcinin hakkını yemeyiz.Warez bize göre değil.Ancak onu şeref**zler yaparlar.Adamların emeklerini alır satarlar Göz kırpma

Sen beni başkaları gibi sanma.Geresine karışma Göz kırpma

Cvp: Ücretli Tema Aranıyor - Hakan Cengiz - 29-08-2012

Aynısını Satayım Sana

Teşekkürler kardeşim ama dedigim gibi o temanın aynısını istemiorum daha deişik bişey istiyorum.teklifin icin teşekkürler.

Ücretli Tema Aranıyor - destekaraci - 29-08-2012

Benim elimde orjinal ve istediğine benzer süper temalar var istersen bi konusalım. Gülümseme
Msn ekle [email protected]

Ücretli Tema Aranıyor - Hakan Cengiz - 29-08-2012

Arkadaşım msnem suan cezada eğer buraya resimlerini atarsan burdan bakarım ve cevaplarım.bide benim limitim 20 tl atarsan 20 tl kadar at.yani fazlasını ödüyemem

Ücretli Tema Aranıyor - destekaraci - 29-08-2012

Normalde fiyatları çok pahalı ama sana 20 tl ye vercem bugün iyi günümdeyim birazdan resimleri atıyorum Gülümseme
Ama bak beğendiğin temayı söylersin parayı peşin alıyorum Gülümseme

Ücretli Tema Aranıyor - Hakan Cengiz - 29-08-2012

tamam bu arada temayı senmi yüklüorsun yoksa dosyalarını verip bizmi yüklücez?