MyBB Depo Forum
sitem mafoldu admin paneleine giremiyorum!! - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu)
+--- Konu Başlığı: sitem mafoldu admin paneleine giremiyorum!! (/sitem-mafoldu-admin-paneleine-giremiyorum-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

Cvp: sitem mafoldu admin paneleine giremiyorum!! - ggsmart - 20-08-2012

(20-08-2012, Saat:14:24)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi dosyayı yükleyip tekrar sildiniz?

Ayrıca çözüm olarak şunu yapın tüm eklentileri devre dışı bırakıp sonra tek tek aktifleştirin olmazsa buraya yazın

Üstad admin paneline giremiyorum girse en olmadı temmayı sile durmu düzeltirim.Hayal Kırıklığı

admin bilgilerini gönderin derken hangi bilgileri ??

Cvp: sitem mafoldu admin paneleine giremiyorum!! - EmreKarakaya - 20-08-2012

(20-08-2012, Saat:18:24)ggsmart Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-08-2012, Saat:14:24)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi dosyayı yükleyip tekrar sildiniz?

Ayrıca çözüm olarak şunu yapın tüm eklentileri devre dışı bırakıp sonra tek tek aktifleştirin olmazsa buraya yazın

Üstad admin paneline giremiyorum girse en olmadı temmayı sile durmu düzeltirim.Hayal Kırıklığı

Siz mybb admin giriş bilgileri ayrıca birde ftp bilgilerinizi gönderin bir bakalım

(20-08-2012, Saat:19:02)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-08-2012, Saat:18:24)ggsmart Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Siz mybb admin giriş bilgileri ayrıca birde ftp bilgilerinizi gönderin bir bakalım

Üstad sitemin admin bilgileri şifresini özelden yoladım sana sen bak ftp bilgilerini nasıl atarım biraz anlat aatayım.

sitem mafoldu admin paneleine giremiyorum!! - devmybb - 20-08-2012

Yedek yüklemene gerek yok bence.
inc/settings.php'nin chmod ayarını 777 yap ve içeriğini yedekleyip sonra bu içeriği sil admin paneline girmeye çalış eğer girebilirsen. Ayarlarda hiçbir değişiklik yapmadan ayarın birini kaydet. settings.php'nin içeriği tekrar dolmuş olacaktır..

(20-08-2012, Saat:20:18)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yedek yüklemene gerek yok bence.
inc/settings.php'nin chmod ayarını 777 yap ve içeriğini yedekleyip sonra bu içeriği sil admin paneline girmeye çalış eğer girebilirsen. Ayarlarda hiçbir değişiklik yapmadan ayarın birini kaydet. settings.php'nin içeriği tekrar dolmuş olacaktır..

ALLAH Razı Olsun Dedini Yaptım oldu esi haline döndü sağolasın Büyük Yardım Etin Gülümseme)Kalp - Sevgi

sitem mafoldu admin paneleine giremiyorum!! - EmreKarakaya - 20-08-2012

Sorun Çözüldüğüne Göre Konu Kilit Arşiv