![]() |
|
Ücretli iş yaptırırken dikkat! - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://mybbdepo.com/serbest-kursu-forumu) +--- Konu Başlığı: Ücretli iş yaptırırken dikkat! (/ucretli-is-yaptirirken-dikkat-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
Cvp: Ücretli iş yaptırırken dikkat! - EmreKRMN - 05-01-2020 (04-10-2019, Saat:16:20)serhhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ücretli bir iş yaptırırken yaşadığım sorunu sizlerle paylaşmak istedim. Is yaptığımız kardeşimin adı emre krmn Genelde ücretsiz temalar ve eklentiler kullanıyorum mybb tabanlı sitelerimde, ücretli bir iş yaptirmamistim. Daha sonra site için bir eklenti lazımdı ve ücretli olduğunu farkettim. Eklenti satışı yapan arkadaşla eklenti hakkında ilk olarak 24 temmuz 2019 da maillestik ve sitemde eklentiyi ne için kullanacağımı falan sorarken, istersem anahtar teslim bir site yapacağını söyledi. Yani Suçu kabul ediyorum, eğer ki istenirse ücret geri iadesi her zaman yapılır. (04-10-2019, Saat:19:32)hiram16x Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende emre ye tema yaptircaktim ama yapamadi baska temalardan kopya alarak sacma bi tema yapti gosterdigim demoya hic benzemedi ve ustune basa basa al sana aynisini yaptim dedi bende 50 kere soledim bu tema olmamis bayagi bi kargasa yasadik sonrasinda ucretimi geri gonderdi . Hocam sizle hiç iş yaptığımızı düşünmüyorum. Sizinle tekrardan görüşmek isterim, özel konuşmalarımız için anlamışsındır umarım ABİ. (05-10-2019, Saat:02:03)bersan_kemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba benzeri olayı bende yaşadım 3 adet sitem var ilk konuşmamızda 3 siteye seo çalışması yapacağını ve 100tl de anlaşmıştık ücreti peşin yatırdım 1 gün sonrasında hosting ile alakalı bir sorun olduğunu ve bu yüzden seo çalışmasında hata aldığını belirtti hosting aldığım firma ile görüştüğümde hosting üzerinde böyle bir sorun olmadığı seo çalışması ile ilgili olduğunu bildirdiler ve bende bu durumu emreye bahsettiğimde 3 siteden 1 tane siteme seo çalışması yapacağını diğer 2 siteyede yatırdığım ücrete karşılık 1 adet özel tema yapacağını belirtti temayı yapıp teslim etti ama temada eksikler yeterince çok fazla ve yapılan seo çalışmasından hiç bir verim almadım facebook üzerinden mesajlarıma beni tatmin edecek bir cevap alamadım emre krmn işlem parasını benden peşin aldı ama ben kendisinden istediğim hizmeti alamadım Kemal hocam size gelecek olursak facebook mesajlarını bulursam konuya ekleyeyim. 3 site için konuştuk daha sonra sizinle konuşup 1 site için anlaşma yaptık ve anlaşmada sorun olmadı ve gerekenleri yerine getirdiğimi düşünüyorum. Not: Konuşmalarımızı bulursam konuya eklerim. Cvp: Ücretli iş yaptırırken dikkat! - serhhat - 07-01-2020 Iade için emre beye bu site üzerinden hesap bilgilerimi gönderdim. Konuya geç de olsa cevap verdiğin için teşekkürler Cvp: Ücretli iş yaptırırken dikkat! - bersan_kemal - 07-01-2020 Kemal hocam size gelecek olursak facebook mesajlarını bulursam konuya ekleyeyim. 3 site için konuştuk daha sonra sizinle konuşup 1 site için anlaşma yaptık ve anlaşmada sorun olmadı ve gerekenleri yerine getirdiğimi düşünüyorum. Not: Konuşmalarımızı bulursam konuya eklerim. [/quote] hocam senin ile ilk etapta 3 site için konuştuk sonrasında 2 siteye düştü konuşmamızda ve daha sonrasında sadece 1 siteye tema yapım diğerine seo yapım dediniz bende tamam dedim temada eksiklerin olduğunu söylemiştim yapacam dediniz ama ogünden sonrada sizden 1 ses çıkmadı yaptığınız seo ya gelincede değişen hiç bir şey olmadı kısacası verdiğim para çöpe gitti Cvp: Ücretli iş yaptırırken dikkat! - EmreKRMN - 07-01-2020 (07-01-2020, Saat:07:40)serhhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iade için emre beye bu site üzerinden hesap bilgilerimi gönderdim. Konuya geç de olsa cevap verdiğin için teşekkürler Aslında konu açıldığına dair bilgim vardı hocam ancak askere gideceğim (Allah nasip ederse). Askerlik işlemlerimi yaptırmak biraz uzun sürdü anca müsait zamanlarım olmaya başladı bende hemen cevap vermek istedim. Asıl ben geç verdiğim için özür dilerim, teşekkür ederim. (07-01-2020, Saat:13:23)bersan_kemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kemal hocam size gelecek olursak facebook mesajlarını bulursam konuya ekleyeyim. 3 site için konuştuk daha sonra sizinle konuşup 1 site için anlaşma yaptık ve anlaşmada sorun olmadı ve gerekenleri yerine getirdiğimi düşünüyorum. Not: Konuşmalarımızı bulursam konuya eklerim. hocam senin ile ilk etapta 3 site için konuştuk sonrasında 2 siteye düştü konuşmamızda ve daha sonrasında sadece 1 siteye tema yapım diğerine seo yapım dediniz bende tamam dedim temada eksiklerin olduğunu söylemiştim yapacam dediniz ama ogünden sonrada sizden 1 ses çıkmadı yaptığınız seo ya gelincede değişen hiç bir şey olmadı kısacası verdiğim para çöpe gitti [/quote] Hocam sizlerle facebook üzerinden devam edelim olur mu? Cvp: Ücretli iş yaptırırken dikkat! - EmreKRMN - 07-01-2020 @serhhat hocama iade işlemi yapmış bulunmaktayım. Cvp: Ücretli iş yaptırırken dikkat! - serhhat - 08-01-2020 Para iadesi gerçekleşti. Teşekkürler. Cvp: Ücretli iş yaptırırken dikkat! - Yorgo - 08-01-2020 Başka tema yapımcısımı yok : çok mu arıyorsunuz bunu :
|