MyBB Depo Forum
yardım eder misiniz? - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu)
+--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu)
+--- Konu Başlığı: yardım eder misiniz? (/yardim-eder-misiniz-24323-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

Cvp: yardım eder misiniz? - Tureg - 12-03-2016

(12-03-2016, Saat:11:51)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:11:49)lllhakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:10:24)Thetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:00:53)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yav senin amacın ney? Asalak gibi sürekli böyle konular

Madem site kurallarına çok fazla uyuyorsun o zaman sende yav lı mavlı konuşmayacaksın asalak demeyeceksin sen kimsin Süper
Site kurallarıymış hahahahaha imzanda warez tema kullandıgın sitenin adresi var ÇQwçqweççqwEçqWEQWE

Gayette haklısın site kuralları diyor yan hesabından warez temalı sitesinden yardım istiyor Açık Ağızlı Gülümseme
glipte senin temanda warez der şimdi Açık Ağızlı Gülümseme gerekli lisans özelden veririz. sorun olmaz

Yan hesap demişsinde o forumun ortağı + Bende plugin hakkında destek istedim + siz destek vermesenizde olur, Yani benim için hiç farketmez Açık Ağızlı Gülümseme

Cok önyargılı oluyorsun Süper Kendini araştırmadan cevabı patlatıyorsun . Gülümseme

Cvp: yardım eder misiniz? - Pheky - 12-03-2016

(12-03-2016, Saat:11:54)lllhakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:11:51)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:11:49)lllhakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:10:24)Thetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:00:53)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yav senin amacın ney? Asalak gibi sürekli böyle konular

Madem site kurallarına çok fazla uyuyorsun o zaman sende yav lı mavlı konuşmayacaksın asalak demeyeceksin sen kimsin Süper
Site kurallarıymış hahahahaha imzanda warez tema kullandıgın sitenin adresi var ÇQwçqweççqwEçqWEQWE

Gayette haklısın site kuralları diyor yan hesabından warez temalı sitesinden yardım istiyor Açık Ağızlı Gülümseme
glipte senin temanda warez der şimdi Açık Ağızlı Gülümseme gerekli lisans özelden veririz. sorun olmaz

Yan hesap demişsinde o forumun ortağı + Bende plugin hakkında destek istedim + siz destek vermesenizde olur, Yani benim için hiç farketmez Açık Ağızlı Gülümseme

Cok önyargılı oluyorsun  Süper  Kendini araştırmadan cevabı patlatıyorsun .  Gülümseme

Bu konuda haklısın bişey diyemiycem nys bana faceni atsana ö.mden.

Cvp: yardım eder misiniz? - burakcanalgul - 12-03-2016

Pheky'nin kullandığı temanın warez olup olmadığı konusunda yorum yapamam çünkü o temanin light versiyonunu warez piyasasında ben görmedim. Fakat Efdal_35 hakkında yazdıklarında gayet haklı gereksiz birçok konu açıyor. Açtığı her konunun altına temasının warez olduğunu ve destek verilmeyeceği söyleniyor. Ama adam dinlemeyip konu açıyor, hadi bu biryana forum sitesine Admin almak ne demektir, hiç tanımadığın bir insanı Admin yapacaksın, ardından site uçup gidecek, istediğin kadar güvenlik önlemi al, her sistemin bir açığı vardır. Bu tarz konular açacağınıza editör arıyoruz vs deyin. Admin olmak isteyen adam gider ücretsiz alanadi alır, ücretsiz hostingle birlikte kullanır. Nereye kadar, ne kadar gideceği de kimseyi bağlamaz. iyi gunler ..

Cvp: yardım eder misiniz? - Pheky - 12-03-2016

(12-03-2016, Saat:14:20)burakcanalgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pheky'nin kullandığı temanın warez olup olmadığı konusunda yorum yapamam çünkü o temanin light versiyonunu warez piyasasında ben görmedim. Fakat Efdal_35 hakkında yazdıklarında gayet haklı gereksiz birçok konu açıyor. Açtığı her konunun altına temasının warez olduğunu ve destek verilmeyeceği söyleniyor. Ama adam dinlemeyip konu açıyor, hadi bu biryana forum sitesine Admin almak ne demektir, hiç tanımadığın bir insanı Admin yapacaksın, ardından site uçup gidecek, istediğin kadar güvenlik önlemi al, her sistemin bir açığı vardır. Bu tarz konular açacağınıza editör arıyoruz vs deyin. Admin olmak isteyen adam gider ücretsiz alanadi alır, ücretsiz hostingle birlikte kullanır. Nereye kadar, ne kadar gideceği de kimseyi bağlamaz. iyi gunler ..

Yorumun beynimi fişek yaptı herneyse, sana katılıyorum. Banlansada multi üyelik açıp yine böyle deva edecektir.

Cvp: yardım eder misiniz? - Tureg - 12-03-2016

(12-03-2016, Saat:14:23)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2016, Saat:14:20)burakcanalgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pheky'nin kullandığı temanın warez olup olmadığı konusunda yorum yapamam çünkü o temanin light versiyonunu warez piyasasında ben görmedim. Fakat Efdal_35 hakkında yazdıklarında gayet haklı gereksiz birçok konu açıyor. Açtığı her konunun altına temasının warez olduğunu ve destek verilmeyeceği söyleniyor. Ama adam dinlemeyip konu açıyor, hadi bu biryana forum sitesine Admin almak ne demektir, hiç tanımadığın bir insanı Admin yapacaksın, ardından site uçup gidecek, istediğin kadar güvenlik önlemi al, her sistemin bir açığı vardır. Bu tarz konular açacağınıza editör arıyoruz vs deyin. Admin olmak isteyen adam gider ücretsiz alanadi alır, ücretsiz hostingle birlikte kullanır. Nereye kadar, ne kadar gideceği de kimseyi bağlamaz. iyi gunler ..

Yorumun beynimi fişek yaptı herneyse, sana katılıyorum. Banlansada multi üyelik açıp yine böyle deva edecektir.

o konuda cok haklısın. adminlik alımı biraz cok başka birşey olmuş yani Açık Ağızlı Gülümseme