MyBB Depo Forum
vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB Genel Depo (https://mybbdepo.com/mybb-genel-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB'ye Çevirici Deposu (https://mybbdepo.com/mybb-ye-cevirici-deposu-forumu)
+--- Konu Başlığı: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) (/vbulletin-4-ten-mybb-gecis-videolu-anlatim-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - S.G - 17-05-2014

(30-11-2013, Saat:19:10)#Pøwér™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Gülümseme
Bi de mybbden vbulletine geçiş konulsa Melek - Masum

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - sealofnova - 29-07-2016

eklentileri nasıl taşıcan onun içinde bir anlatım olsa

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - Screwy - 17-08-2016

(29-07-2016, Saat:01:49)sealofnova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eklentileri nasıl taşıcan onun içinde bir anlatım olsa

Eklentiden kastınız plug-inler mi? Eğer öyleyse vbulletin plug-inleri yani eklentileri mybb'e taşıyamazsınız. Eğer eklentiden kastınız ek dosyalar ise taşıma esnasında onlarda taşınıyor zaten.

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - UtkuUCAR - 17-08-2016

(29-07-2016, Saat:01:49)sealofnova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eklentileri nasıl taşıcan onun içinde bir anlatım olsa

vBulletin ve MyBB aynı şeyleri kullanamdığından dolayı eklentileri vBulletine taşımak imkansıza yakındır.

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - sealofnova - 19-10-2016

etiketleri demek istedim vbulletinde her konu için etiket eklemiştim tüm etiketlerim gitti hali ile index sayım aşırı şekilde düştü

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - sealofnova - 19-10-2016

(17-08-2016, Saat:13:20)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Eklentiden kastınız plug-inler mi? Eğer öyleyse vbulletin plug-inleri yani eklentileri mybb'e taşıyamazsınız. Eğer eklentiden kastınız ek dosyalar ise taşıma esnasında onlarda taşınıyor zaten.

etiketleri demek istedim vbulletinde her konu için etiket eklemiştim tüm etiketlerim gitti hali ile index sayım aşırı şekilde düştü

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - sealofnova - 23-11-2016

Konu güncel

Cvp: vBulletin 4'ten MyBB Geçiş (Videolu Anlatım) - Phoenix - 24-11-2016

(19-10-2016, Saat:19:37)sealofnova Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2016, Saat:13:20)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

etiket plugini vardı aratıp bulabilirsiniz.