![]() |
|
MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu) +--- Konu Başlığı: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA (/mybb-aldigim-bir-hata-cozemedim-host-kurulumda-10875-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - KARTALBEY09 - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:45)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-07-2013, Saat:18:42)KARTALBEY09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaptım OLmuyor aynı durum soz konusu cozemedım . Oluyor click kaldırıp Dewam edıyorum ama kayıt olda olduktan Sonrada Bu hatalar gelior. Neden Durum cozuldukten Sonra Buraya Neden Kaynaklandıgı cozumu Yazmak zor deil ? Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Screwy - 09-07-2013 Eğer her kurulumdan sonra geliyorsa bu hatalar hosting kaynaklı olabilir. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - KARTALBEY09 - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:50)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer her kurulumdan sonra geliyorsa bu hatalar hosting kaynaklı olabilir. Anlamadın ! İLK kurulumda ASaqıda Bu hatalAr zaten yazıyor Dırek gecıyorum zaten Click kaldırıp ! Ama SOnrada Uye Olduktan sonra verdıgım resımdekı gibi hatalar cıkıyor .. Uye olunuyor ama neden bu hatalari verıyor Sorun bu arkadasım. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Screwy - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:18:52)KARTALBEY09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anlamadın ! İLK kurulumda ASaqıda Bu hatalAr zaten yazıyor Dırek gecıyorum zaten Click kaldırıp ! Ama SOnrada Uye Olduktan sonra verdıgım resımdekı gibi hatalar cıkıyor .. Eğer senin için sıkıntı yoksa bana ftp giriş bilgilerini özel mesaj atarmısın 1-2 şey deneyeceğim. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - KARTALBEY09 - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:19:07)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-07-2013, Saat:18:52)KARTALBEY09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anlamadın ! İLK kurulumda ASaqıda Bu hatalAr zaten yazıyor Dırek gecıyorum zaten Click kaldırıp ! Ama SOnrada Uye Olduktan sonra verdıgım resımdekı gibi hatalar cıkıyor .. Ulasım ver Teamwiver yapabilirSİn. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Screwy - 09-07-2013 (09-07-2013, Saat:19:12)KARTALBEY09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ulasım ver Teamwiver yapabilirSİn. Hocam komple dosyaları silip tekrardan sıfır yapıcam her şeyi hata verdiği dosyaları tek tek inceleyeceğim tw deki o kasma ile bunları yapmam imkansız. Her neyse bu şekilde yardımcı olamam siz en iyisi size tw ile yardımcı olacak kişiyi bekleyin
Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Smyrna35 - 09-07-2013 Merhaba, hocam kesinlikle tw ile yardım edebilecek kişi çıkacağına inanmıyorum.Screwy e güvenebilirsiniz.Ben olsam bende tw ile kurulum yapmam birinin beni izlemesini istemem.Screwy bu sitedeki güvendiğim kişilerden birisidir. Cvp: MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA - Skrillex - 09-07-2013 Soruna bakılırsa forum saatiyle ilgili bir hata, kurulumda herşeyi doğru yaptığınıza eminseniz hosting kaynaklı bir sorundur.. |