![]() |
|
[1.6] MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB Grafik & Tasarım Deposu (https://mybbdepo.com/mybb-grafik-tasarim-deposu-forumu) +--- Forum: MyBB 1.6 Tema Deposu (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-tema-deposu-forumu) +--- Konu Başlığı: [1.6] MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) (/myxen-ozel-profil-posbit-satilik-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - devrim - 02-08-2012 Merhabalar, Xenforo stilinde hazırlamış olduğum "MyXen" isimli tasarımımı görücüye çıkartıyorum Lafı fazla uzatmadan, özelliklerine geçelim; Özel Profil Sayfası ![]() Xenforo stilinde özel profil sayfası hazırladım tema için.Özelleştirmeye açık.Profil yorumları gibi eklentiler ile çok daha güzel yapılabilir. Giriş Paneli ![]() Açılır kapanabilir, xenforo stilinde panel. Yeni Breadcrumb ve Konu Bilgi Kutusu ![]() Xenforo stilinde breadcrumb ve konu üstü bilgi kutusu. Yeni Konu Aç, Yeni Cevap, Konu Kapalı Butonları (css) ![]() Postbit Butonları ![]() Menü ![]() Mouse hareketlerini de eklediğim menü. Yeni Nesil Posbit ![]() Cevapla, Puanla kısımları mouse üzerine getirilmediği takdirde gri görünüm alıyor. Böylece mesaj daha net görünüm sağlıyor. Çevrimiçi veyahut Çevrimdışı durumuna göre renk değişiyor. Rütbenize göre renk değişimi sağlanıyor. Açılır - Kapanır Kullanıcı Menüsü ![]() Açılır - Kapanır hazırladığım kullanıcı menüsü Sayfayı Paylaş! ![]() Ekran Görüntüleri ![]() SATIN AL Fiyat: 30 TL İletişim: [email protected] (MSN) TEMA YORUMLARI (02-08-2012, Saat:17:23)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema gerçekten güzel kodlanıp, tasarlanmış. Özellikle postbit ve kullanıcı profil sayfası çok hoş olmuş. Birde butonlar css olması ayrı bir özellik ve hava katmış, bence alınması gereken temalardan biri diyebilirim. Oyun siteleri içinde ideal bir tema olduğunu düşünüyorum, örnek anime siteleri gibi.. (05-08-2012, Saat:05:49)DragneeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu temayı herkese tavsiye ederim. Gerçekten üzerinde çok emek olan harika bir tema. Alınabilecek en iyi temalardan diyebilirim. Siteyi kasmaz sade güzel bir görünüm kazandırır. (08-08-2012, Saat:19:04)bilwars2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema hakikaten emek verilerek yapılan bir tema çogu temaya göre hem daha güzel hem daha ucuz! MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - LiBeRtY - 02-08-2012 Güzel iş çıkarmışsın kardeşim hayırlı satışlar
MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - turkerpolat - 02-08-2012 temayı beğendim güzelmiş . Elime para geçerse ala bilirim
MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - ßyßurak - 02-08-2012 güzel ve basit yapması
Cvp: MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - devrim - 02-08-2012 (02-08-2012, Saat:15:03)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel ve basit yapması Güzel ve basit, bir satış konusuna yazılabilecek en güzel yorumu yazmışsınız, tebrik ederim. MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - ßyßurak - 02-08-2012 Yapması Olmucaktı Düzgün Yazamamışım oysaki Yapmışın Olcaktı
MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - xpserkan - 02-08-2012 Tema gerçekten güzel kodlanıp, tasarlanmış. Özellikle postbit ve kullanıcı profil sayfası çok hoş olmuş. Birde butonlar css olması ayrı bir özellik ve hava katmış, bence alınması gereken temalardan biri diyebilirim. Oyun siteleri içinde ideal bir tema olduğunu düşünüyorum, örnek anime siteleri gibi.. Hayırlar satışlar..
Cvp: MyXen (Özel Profil, Posbit) (Satılık) - devrim - 02-08-2012 (02-08-2012, Saat:17:23)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema gerçekten güzel kodlanıp, tasarlanmış. Özellikle postbit ve kullanıcı profil sayfası çok hoş olmuş. Birde butonlar css olması ayrı bir özellik ve hava katmış, bence alınması gereken temalardan biri diyebilirim. Oyun siteleri içinde ideal bir tema olduğunu düşünüyorum, örnek anime siteleri gibi.. Yorum için teşekkür ederim hocam,
|