![]() |
|
[1.8] Postbit bozuldu - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.8 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.8 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-8-soru-ve-sorunlariniz-forumu) +--- Konu Başlığı: [1.8] Postbit bozuldu (/postbit-bozuldu-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
Postbit bozuldu - mertcan123 - 17-09-2015 Kod: www.betaroleplay.com MyBB Sürümü : 1.8.5 Kurulu Eklentiler :Eklenti Listesi KontrollerOtomatik Örümcek/Bot Plugin (1.0) Veri tabanınıza otomatik olarak +80 adet daha örümcek/bot (Spiders) eklemenizi sağlar. Türkçe Çeviri: MyBB.Com.TREklenti Yapımcısı: Thor2705 Eklentiyi Pasifleştir Show Additional Group Images (1.2) Belirlediğiniz kullanıcı gruplarına ek grup resmi eklemenizi sağlar. Türkçe Çeviri: MyBB.Com.TREklenti Yapımcısı: Dvdxseo Eklentiyi Pasifleştir Avatar Galerisi (1.0) Forumunuza avatar galerisi ekleyebiliriniz. Türkçe Çeviri: MCTR - 1st4n6uL Eklenti Yapımcısı: Starpaul20 Eklentiyi Pasifleştir Gizli İçerik Plugin (1.0) Konularda Belirli, linkleri yada özel kısımları, [hide]gizli içerik[/hide] şeklinde tagları kullanarak gizlemenizi sağlar. Eklenti Yapımcısı: XpSerkan Eklentiyi Pasifleştir √ Google SEO Plugin (1.6.8) Türkçe Çeviri: [/url]MyBB.Com.TRGoogle Seo Plugin hakkında ayrıntılı bilgi için: [Buraya [Google Seo Kurulumu - TR Google Arama Motoru Optimizasyonu için Resmi olarak açıklanan Belge: [Google Seo Başlangıç Kılavuzu Eklenti Yapımcısı: Andreas Klauer [url=http://betaroleplay.com/admin/index.php?module=config-plugins&action=deactivate&plugin=google_seo&my_post_key=90b0d606c92603d1f1ced3751b0ded62]Eklentiyi Pasifleştir Eklentiyi Kaldır Ziyaretçilere Linkleri Gizle (1.0) Ziyatetçilere link yerine belirlediğiniz bir yazıyı gösterir. Eklenti Yapımcısı: DragonFever Eklentiyi Pasifleştir Forumdan Çıkışı Yasaklama (1.0) Bu eklenti istediğiniz üye grubuna forumdan çıkışı yasaklamanıza olanak sağlar.(Cezalı üye grubu için kullanmanız tavsiye edilir.) Tükçe Çeviri: MyBB.Com.TREklenti Yapımcısı: Mohammad Zangeneh Eklentiyi Pasifleştir ProStats /Profesyonel İstatistikler/ (1.9.6)MyBB için Profesyonel istatistikler eklentisi. (Eklenti Ayarları) Eklenti Yapımcısı: SaeedGh and AliReza Tofighi Türkçe Çeviri: Mybb.com.tr Eklentiyi Pasifleştir Eklentiyi Kaldır Mybb Ncode Resim Boyutlandırıcı (1.0) Mybb konularınıza eklenen resimleri temalarınızı bozmadan Ncode yardımıyla küçültür Eklenti Yapımcısı: Emre Karakaya Eklentiyi Pasifleştir Kullanıcı Etiketleme (1.2.1) Bu eklenti sayesinde forum kullanıcıları birbirlerini etiketleyebilirler. ÖM Bildirimlidir. Türkçe Çeviri : PaylasTube.com By_Mali Eklenti Yapımcısı: Jeremiah Johnson Eklentiyi Pasifleştir Eklentiyi Kaldır Hoşgeldiniz ÖM/E-posta (1.1) [Yapılandırma Ayarları] Yeni üyelere Hoşgeldiniz şeklinde karşılama mesajı gönderir. Özel mesaj/E-posta olarak gönderir. Türkçe çeviri: MyBB.Com.TREklenti Yapımcısı: - G33K - Eklentiyi Pasifleştir Pasif Eklentiler Eklenti Listesi KontrollerInferno Sohbet Eklentisi (1.3) Gelişmiş özellikli mybb sohbet eklentisi Türkçe Çeviri: semih7106 Eklenti Yapımcısı: Mattbox Solutions Eklentiyi Kur & Aktifleştir Gelişmiş Reklam Yöneticisi Plugin (1.1.5) Forumunuza 4 farklı alanda reklam eklemenize olanak sağlar. (header, headerinclude, navigasyon, footer, konu gösterim) Türkçe Çeviri: MyBB.Com.TREklenti Yapımcısı: Jesse Labrocca Eklentiyi Aktifleştir √ PluginLibrary Eklentisi (12) Eklenti geliştirmeleri için kullanışlı fonksiyonlar ve google seo plugin çalışabilmesi için alt yapısında kullanılan PluginLibrary eklentisi. Eklenti Yapımcısı: Andreas Klauer Eklentiyi Kur & Aktifleştir Silinen Konuları Çöpe Atma (2.0) Silinen Konular ve Mesajlar otomatik olarak belirlenen foruma taşınır. Eklenti Yapımcısı: Nickman and CraKteR [*] Sorun açıklaması : Postbit bi anda bozulu verdi eskiden süper çalışıyordu şimdi resimleride gitti bembeyaz oldu yazılarda postbit yok oldu sanki Hata Ekran Görüntüsü : [*] ![]() Cvp: Postbit bozuldu - EmreKarakaya - 17-09-2015 Merhaba Başka bir postbiti yanlış uyarlamışsınız.Doğru uyarlamak için postbit_author_user şablonundaki aşağıdaki Kod: <span style="text-align:center;margin-left:45px;color:#fff">kodundaki color:#fff" bölümünü silmeniz yeterli.Son hali böyle olacaktır. Kod: <span style="text-align:center;margin-left:45px;Cvp: Postbit bozuldu - mertcan123 - 17-09-2015 düzeldi ama bu sefer arkaplanı yok postbit çok güzeldi şimdi sadece yazıları var Cvp: Postbit bozuldu - TheNightMare - 17-09-2015 Show Additional Group Images (1.2) şu eklentinin 1.2 sürümünün linkini atar mısın Cvp: Postbit bozuldu - mertcan123 - 17-09-2015 (17-09-2015, Saat:13:13)TheNightMare Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Show Additional Group Images (1.2) ben burda soru soruyorum sen diyorsunki bana şunu at git araştır bul Cvp: Postbit bozuldu - mertcan123 - 17-09-2015 (17-09-2015, Saat:10:30)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabaçözümü biliyorsan yazarmısın postbiti yapandan destek istedim takmadı Cvp: Postbit bozuldu - Feyz - 18-09-2015 beyaz fon üzerine beyaz font ile yazı var bu nedenle o kısmı boş görüyorsunuz. eğer alanı mouse ile seçerseniz postbitinizde sorun olmadığını fark edeceksiniz. ayrıca, emre hocamın dediği gibi yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır. sitenizde postbit arka planı göremedim, ama fon ile fontun söylenilen düzenlemeyle bi alakası olacağını sanmıyorum. Cvp: Postbit bozuldu - mertcan123 - 18-09-2015 (18-09-2015, Saat:00:56)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beyaz fon üzerine beyaz font ile yazı var bu nedenle o kısmı boş görüyorsunuz. eğer alanı mouse ile seçerseniz postbitinizde sorun olmadığını fark edeceksiniz. ayrıca, emre hocamın dediği gibi yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır. sitenizde postbit arka planı göremedim, ama fon ile fontun söylenilen düzenlemeyle bi alakası olacağını sanmıyorum. bende şu sitenin postbiti var Kod: http://www.illeg4lizm.com/index.php |