![]() |
|
Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu) +--- Forum: MyBB 1.6 Soru ve Sorunlarınız (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-soru-ve-sorunlariniz-forumu) +--- Konu Başlığı: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? (/bu-tema-veya-buna-yakin-tema-linki-olanlar-benimle-lutfen-paylasabilirmi-konusu.html) Sayfalar:
1
2
|
Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - oyunsunucun - 31-08-2014 Arkadaşlar 2 gündür bu veya bunayakın detaylı sade bir tema arıyorum fakat bulamıyorum bir türlü aşağıdaki paylaştığım gibi temanın alt konuları o şekilde detaylı ve düzenli durması gerekiyor sade olması gerekiyor varsa bunun gibi veya bu temanın linkini bilenler lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz ? Reklam kısımları olsun detaylı alt konu kısımalrı düzenli olsun ve sade olsun yeterli çok çok teşekkür ederim yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden. Header bölümünden bir resim ![]() Konuları gösteren bir resim ![]() Açılan konudaki resmi ![]() Gerçekten yardımcı olan arkadaşlardan teşekkürümü eksik etmeyeceğim çok önemli benim için öncelikle aramayı düşündüm girmediğim site girmediğim yer kalmadı fakat bulamadım. Teşekkür ederim. Ftoor alt kısım resmi
Cvp: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - falanfilan1 - 31-08-2014 Site Adresini özelden atarmısın. Cvp: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - kadirkilic - 31-08-2014 Footerında fotosunu çekseydiniz daha çok yardımcı olabilirdim Cvp: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - oyunsunucun - 31-08-2014 (31-08-2014, Saat:14:46)kadirkilic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Footerında fotosunu çekseydiniz daha çok yardımcı olabilirdim Çekip konuya ekledim alt kısım resminide. Cvp: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - Rugfre - 31-08-2014 Galiba Siteye Ozel Bir Tema Cvp: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - ReDMaD - 31-08-2014 Tema adi Moha Blue, minerskinz.com yapimi olan tema satilmiyor artik. Resimdeki site warez olarak kullaniyor.
Cvp: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - oyunsunucun - 31-08-2014 (31-08-2014, Saat:15:16)ReDMaD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema adi Moha Blue, minerskinz.com yapimi olan tema satilmiyor artik. Resimdeki site warez olarak kullaniyor. Bende indirip warez oalrak kullanmak isterim nereden bulabilirim acaba indirme linklerini. Cvp: Bu Tema veya buna yakın tema linki olanlar benimle lütfen paylaşabilirmi ? - Toretto - 31-08-2014 (31-08-2014, Saat:15:30)oyunsunucun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-08-2014, Saat:15:16)ReDMaD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema adi Moha Blue, minerskinz.com yapimi olan tema satilmiyor artik. Resimdeki site warez olarak kullaniyor. Yok Artık Bende Hırsızlık yapmak ıstıyorum diyosun yani
|