MyBB Depo Forum
[Çözüldü]CSS Resmi Ortalama Kodu - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu)
+--- Konu Başlığı: [Çözüldü]CSS Resmi Ortalama Kodu (/cozuldu-css-resmi-ortalama-kodu-konusu.html)

Sayfalar: 1 2

[Çözüldü]CSS Resmi Ortalama Kodu - iCarly - 20-07-2013

Merhaba Arkadaşlar,

Ben aşağıda verdiğim css kodunu nasıl ortalarım? CSS hakkında hiçbir bilgim yok ve mümkünse bana kod olarak yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Kod:
#content #statusIconContainer {
        background-image: url('../img/loading-sprite.png');
    }

Cvp: CSS Resmi Ortalama Kodu - Ertac Karacan - 20-07-2013

float:center; kodunu eklermisiniz altına

Cvp: CSS Resmi Ortalama Kodu - iCarly - 20-07-2013

(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

Öncelikle cevap için teşekkürler. Ama dediğinizi anlamadım. Dediğim gibi CSS hakkında hiçbir bilgim yok. :/

Cvp: CSS Resmi Ortalama Kodu - mucotr - 20-07-2013

(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

"float:center" tagının işe yaracağını sanmıyorum. left ve right için çalışıyor diye biliyorum. Asıl soru şu arkaplanı mı ortalamak istiyorsunuz, yoksa direk div idsine mi eğer öyleyse margin: auto 'yu kullanabilirsiniz veyahut html kısmında align="center" kullanabilirsiniz.
eğer arkaplan ise url('../img/loading-sprite.png') center; yapılabilir. Gerçe resim uzantısından anladığım kadarıyla niyetiniz direkt alanı ortalamak.

mm şu şekilde sorunun çözülebilir düşüncesindeyim;

margin: auto;
}

bir dener misin?

Cvp: CSS Resmi Ortalama Kodu - Ertac Karacan - 20-07-2013

Content;yanlış bilmiyorsam forum kategorilerinin arkasındaki alandı,width: auto !important; kodu işine yarayabilir.

(20-07-2013, Saat:18:11)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

"float:center" tagının işe yaracağını sanmıyorum. left ve right için çalışıyor diye biliyorum. Asıl soru şu arkaplanı mı ortalamak istiyorsunuz, yoksa direk div idsine mi eğer öyleyse margin: auto 'yu kullanabilirsiniz veyahut html kısmında align="center" kullanabilirsiniz.
eğer arkaplan ise url('../img/loading-sprite.png') center; yapılabilir. Gerçe resim uzantısından anladığım kadarıyla niyetiniz direkt alanı ortalamak.

Yorum için teşekkürler. Belirttiğim gibi terimleri anlayamıyorum. Bana kod olarak verebilirseniz çok sevinirim. Ben bir chat scripti kurdum.
Kod:
www.cevapburda.net/chat
siteye giriş dediğinizde sağ üstte yeşil yanıp sönen bir resim var onu ortaya almak istiyorum. Resimle gösterirsek;

resim

Cvp: CSS Resmi Ortalama Kodu - mucotr - 20-07-2013

tamamdır. Şimdi global.css 'yi aç.

#content #statusIconContainer tagını bul.

Kod:
position: absolute;
right: 20px;
top: 50px;
width: 22px;
height: 22px;
}

yukarıda ki css'yi bul. aşağıda ki ile değiştir.

Kod:
position: absolute;
right: 50%;
top: 50px;
width: 22px;
height: 22px;
}

(20-07-2013, Saat:18:11)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

mm şu şekilde sorunun çözülebilir düşüncesindeyim;

margin: auto;
}

bir dener misin?

Denedim fakat hiçbir değişiklik olmadı :/

(20-07-2013, Saat:18:19)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üyelik verinde girelim Gülümseme böyle girip bakamıyorum

Siteye girdiğinizde direkt "Giriş"e basın otomatik girer o. İlginiz için teşekkürler.