(29-06-2016, Saat:23:58)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-06-2016, Saat:20:08)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-06-2016, Saat:19:06)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: devmybb'nin yönetici olması gerekiyor. Çok değerli, saygıdeğer ve bilgili birisi.
Merhaba,
Zaten öyle hocam; http://destek.mybb.com.tr/showteam.php
Emektar grubu sizlerinde anlayacağı gibi mybb adına gerçekten önemli katkı sağlayan veya kullanıcıların sorunlarında kullanıcıyı oyalayıp dolandırmadan direkt 1. olmasada 2. cevap ile çözüme isabet etmesini sağlayabilen (anlamadığı şeye burnunu sokup gereksiz post kasmayan), Kullanıcıya nasıl hitap edileceğini bilen, Doğru ve yanlışı ayırt edebilen, mümkün olduğunca tartışmalardan uzak durup/kaçınan (dikkat ederseniz bu kişiler saçma sohbet ve tartışma içeren konularda nadir görünür.) Birer yönetici rütbesi olmasada bizlerin kalbinde bunu başarabilen nitekliklere sahip kişilerdir. Ancak, eğer Emektar grubundaki değer verdiğimiz arkadaşlar istekte bulunursa YÖNETİCİ rütbesine terfi ederiz fakat, bir üstte de belirttiğim gibi bizim için zaten birer yöneticiler çünkü, bunun hakkını fazlasıyla veren kişiler. İçlerinde eli öpülesi insanlar dahi mevcut. Aklıma ilk gelenleri tek tek bulup ekledim, daha niceleri var aramızda. Emektar grubunda, konu/mesaj/eklenti/tema paylaşım sayısına bakılmaz, bakılması ve aranması gereken özelliklerin bazılarını üstte belirttim.
Aynen abi dediklerine katılıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Gerçekten insanlığın samimiyetin iyi niyetin bir yana, şu site konularındaki azmine hayranım ve kendime idol olarak alıyorum. Rabbim yolunu sonuna kadar açık etsin. Şu siteye elinin değmesi bile ortamı değiştirdi. İki gündür dikkat ediyorum insanlar ne kadar bilinçli ve sakin yazıyor siteden ergenlik bir anda kalktı. İşte aradığımız ortam bu. Sonuna kadar yanındayız abi.
gerçekten öyle. siteden çoluklar, çocuklar ( o şekil davranış sergileyenler ) sanki uçtular gittiler, yerlerine olgun kişiler geldiler gibi
iş gerçektende yönetimde bitiyor aslında.. sizler eskisi gibi ciddiye aldınız, buralar neşelenmeye başladı, üyelerde ciddiye almaya başladılar, hep beraber nice senelere inşallah

eskisi gibi inşallah zırt pırt kavgalar, atışmalar vb. olmaz
olmayacak gibide duruyor, oldu gibi bu sefer
Allah utandırmasın inşallah.Eminimki bu siteden yarar sağlayan binlerce insan vardır, onlarda dualarını esirgemedikleri sürece dahada geniş kitlerere varır mybb & mybbdepo,mctr

