MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MDP eleştrim, üst yetkililer içeri.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Konuyu okuyan herkese teşekkür ederim. Son 3 aydır (1 aydır daha da arttı), burası eğlence parkına döndü.

Ona buna laf atmalar. Siteler arası tartışmalar. Argo kullanımı. 10 yaşındaki ergence tartışmalar. Web ile alakasız konular açımı. Kendini ağa sanma vs.

Forumun seviyesi git gide düşüyor..


ha bunlara çözüm olarak bence, 2-3 tane moderatör almalısınız. Yönetimi sıkılaştırmalısınız. Örnek gösteriyorum, smyrna35 hocam sabah akşam burda gönülden destek veriyor, kendisini gönülden tebrik ediyorum. Bence fazlasıyla hak ediyor.

İyi forumlar, xFeyz.
bazen bir konu yayınlanıyor yorumlara bakıyorum konu ile zerre alakası yok arkadaş tartışacaksan git özelden tartış uzatmanın alemi ne ? Yönetimde pek ortalıkta yok çok nadir görüyorum.
bu mybb kullananların yaş seviyesi ile alakalı yöneticilerin bir şey yapabilceklerini sanmıyorum sonuçta anlık olarak kimse takip yapamaz anca rapor ederseniz biri gördüğünde ilgilenecektir. yönetici olmak pek bir şey değiştirmiyecektir yardım edecek kişi zaten eder.
Gecen forumda gordum son konularda gercekten MyBB ile alakasi olan konu yoktu. Forum kalitesi giderek dusuyor. Serkan abinin ve diger ustlerimim bu isi halledeceginden eminim.