22-05-2013, Saat:17:48
Arkadaşlar bu sitede linkleri bazen code tagına almayı unutuyorum.Anında sözle uyarmadan direk uyarı puanı yiyiyorum sırf o yüzden %60 uyarım oldu.Önce sözlü uyarıp sonra normal uyarı verirseniz iyi olur diye düşünüyorum.
10tl.net
Buraya Artık Ben Bile Alıştım. Senın Yaptığın Bütün Sitelerde Paylaşıyorsun Arkasından Burada Konu Açarken Yapıştır Yaparak Yaptığın İçin Konuyu, Unutuyorsun
Biraz Daha Dikkatli Olsan Aslında Yaparsın 
(22-05-2013, Saat:17:50)HayaLeeT10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@kafle Karedeşim BurasıDeğilPHP Kod:
10tl.netBuraya Artık Ben Bile Alıştım. Senın Yaptığın Bütün Sitelerde Paylaşıyorsun Arkasından Burada Konu Açarken Yapıştır Yaparak Yaptığın İçin Konuyu, Unutuyorsun
(22-05-2013, Saat:17:50)HayaLeeT10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@kafle Karedeşim BurasıDeğilPHP Kod:
10tl.netBuraya Artık Ben Bile Alıştım. Senın Yaptığın Bütün Sitelerde Paylaşıyorsun Arkasından Burada Konu Açarken Yapıştır Yaparak Yaptığın İçin Konuyu, Unutuyorsun

10tl.net
10tl.net

Hem neden banlandığım sizi ilgilendirmez konuyu baltalamayın.(22-05-2013, Saat:17:58)kafle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Skrillex yoksa asipatron senmisinHem neden banlandığım sizi ilgilendirmez konuyu baltalamayın.
hem ben onu sana demedim hayalet'e dedim..