MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 000WEBHOST HESABIM KLİTLENDİ NE YAPÇAĞIM ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ARKADAŞLAR SİTEMİN CPANELİNE GİTTİM BÖYLE YAZDI
PHP Kod:
Suspended (Suspended user a9851887 for sending mass mail (56 emails were sent in 1 minute)) 
TÜRKÇESİ 1 DAKİKADA 56 EMAİLDEN DOLAYI SUSPENNED DİYOR NE YAPACAĞIM AZİL YARDIM
(21-05-2013, Saat:12:16)#Xdersf™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ARKADAŞLAR SİTEMİN CPANELİNE GİTTİM BÖYLE YAZDI
PHP Kod:
Suspended (Suspended user a9851887 for sending mass mail (56 emails were sent in 1 minute)) 

Sitene firewall kuşmuşsun sanırım onu kaldır yoksa komple engellerler en basit Firewall klasörünün ismini değiştir sonra ayarlarından mail gönderimini engelle.
(21-05-2013, Saat:12:27)alemburda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-05-2013, Saat:12:16)#Xdersf™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ARKADAŞLAR SİTEMİN CPANELİNE GİTTİM BÖYLE YAZDI
PHP Kod:

Sitene firewall kuşmuşsun sanırım onu kaldır yoksa komple engellerler en basit Firewall klasörünün ismini değiştir sonra ayarlarından mail gönderimini engelle.

Gülümseme iyide hiç ftp de hiçbir soya yok www veya public html de yok kurduktan 30 dk sonra oldu
o zaman mail fonksiyonunu engelle Göz kırpma
nereden engellicem Açık Ağızlı Gülümseme Cpanelde hiç bi yere girilmiyor site zatn yok ftp de yok ticket açıtm
(21-05-2013, Saat:13:58)#Xdersf™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]nereden engellicem Açık Ağızlı Gülümseme Cpanelde hiç bi yere girilmiyor site zatn yok ftp de yok ticket açıtm

Üyelikleri mail onaylı yapmayın. Kullanıcıların birbirine mail gönderme izinini kaldırın.