MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pro Edit Tema v2
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
ya bırakın bildiğiniz salak
(09-05-2013, Saat:15:30)bthn99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ya bırakın bildiğiniz salak

bthn99 allah senin ceaznı versin allah ö***ü yarattıda seni neden yarttı onu anlamadım !
İki kullanıcıya da argo kullandığından 20% uyarı puanı verildi.

- - -

Merhaba,

Hesmer bende grafiklerle uğraşıyorum, o kadar çalışmam var ancak konuyu okuyup ve dosyaları indirip bir yorum atmadan çok gidenim var. Ancak ben buna isyan etmiyorum, hırs yapıp daha iyi çalışmalar yapmayı deniyorum.

Ayrıca bir index kodu ekleyip bir postbit kodu eklemek tema editlemek değildir, tema editlemek temanın asıl görüntüsünden başka bir görüntü çıkartmaktadır. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın demek kendini kabullenemeyen olduğunu göstermek ve saygısızlıktan başka hiç bir şey olamaz.

Kendinizi geliştirmek istiyorsanız, her zaman eleştiriye açık olmanız gerekmektedir. Bende başlarda sizin gibiydim, gittikçe iyileşeceğinizi umuyorum.
Sanırım index'e eklediğiniz kod Yandex.Metrika idi?
Evet Yandex Metrika Kodu Temayı Yükleyenler Kendilerine Göre Düzenlemelri lazım tabi Gülümseme Öneriler için sağol ben images filan onları değiştircektim ama zaten en iyi resimlere sahip ve artık yeni bir temadaki postbitit ve imagesi değiştireceğim Gülümseme
Dediğim gibi, temayı editlemek asıl görüntü dışında oluşan bam başka bir tema oluşturmaktır.
Ben Her zaman Demişimdir.Eğer Bir temada Bir değişiklik bir uğraş yeni bir ek özellik eklenmişse bu bir çabadır emek harcanmıştır derim.

Ve Bu tür Temaya Güzellik katan Temadaki bir çok sorunları ortadan kaldıran Abiler Lazım Bizlere Öncelikle Burak Hocamıza Xdersf Gibi Temalarda Emeği Geçen Tüm Abilerimden Allah Razı olsun Onlara Teşekkür Ediyorum.
Sağol Açık Ağızlı Gülümseme
teşekkür etmeye haram ediyomuş ,,, Teşekkür ederim .
Sayfalar: 1 2