MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: .htacess'a eklenen kodları engelleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Selamün Aleküm benim tüm .htacess dosyalarına sürekli türlü türlü kendine kendine kodlar ekleniyor.. ve bu kodlar farklı siteye yönlendiriyor,yabancı bir site ben siliyorum tekrar ekleniyor.. şifrelerimi vs değiştirdim ama yine ekleniyor.. chmod iznide 644 bunu nasıl engelliyebilirim acaba?
(01-05-2013, Saat:15:24)Skeype Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Selamün Aleküm benim tüm .htacess dosyalarına sürekli türlü türlü kendine kendine kodlar ekleniyor.. ve bu kodlar farklı siteye yönlendiriyor,yabancı bir site ben siliyorum tekrar ekleniyor.. şifrelerimi vs değiştirdim ama yine ekleniyor.. chmod iznide 644 bunu nasıl engelliyebilirim acaba?

bunu uzaktan yapmaları mümkün değil büyük ihtimalle sitenin kodalrın veya eklediğin eklendilerin birin de shell war yada serverinde acık mevcut, bir konturol etmeni tavsiye ederim

sonra cmod 644 iken farketmez sitende shell warsa bu editlemeye engel değil, cmod 444 yaparsan sitende shell olsada editleyemez, ama bu değim gibi gecici bir cözüm olur..
Bu durum olmadan önceki yedeğiniz varsa bence onu yükleyiniz. Sitenizde shell varsa shell'i atan kişi sitenizde istediği ayarları yapar.Ama bu bir çözüm değil açığınızı bulmanızda gerekiyor.