Ben apart temasını editlenmiş halini istiyorum ücret konusunu bana ö.m ve demo adreslerini atarsınız sizlerle görüşüp editlenmiş apart temasını almak istiyorum.
Özel tema yapabiliriz, özel mesaj atın.
Kardeş elimde full css li kendi editlediğim apart teması var ö.m at bana
(29-04-2013, Saat:08:45)xByMasteRz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özel tema yapabiliriz, özel mesaj atın.
(29-04-2013, Saat:11:02)Youtube Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (29-04-2013, Saat:08:45)xByMasteRz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özel tema yapabiliriz, özel mesaj atın.
(29-04-2013, Saat:12:43)zReis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeş elimde full css li kendi editlediğim apart teması var ö.m at bana
Ö.M atılmıştır.
Amaç ne ? bunları tema coderi falanmı sanıyorsun, warez temalardaki kodları alıyorlar free temalara yapıştırıyorlar işte..
(29-04-2013, Saat:14:03)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amaç ne ? bunları tema coderi falanmı sanıyorsun, warez temalardaki kodları alıyorlar free temalara yapıştırıyorlar işte..
Aynen Bu insanlar çok var burda yapmadın halde yaptın derler bazı şeylerede
(29-04-2013, Saat:14:03)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amaç ne ? bunları tema coderi falanmı sanıyorsun, warez temalardaki kodları alıyorlar free temalara yapıştırıyorlar işte..
Konuyu açan arkadaş ben hepinizi tema coderi sanıyorum yazmamış apart temasını ücretiyle editlemek istiyorum demiş 3 arkadaşta gönüllü olmuş anlaşırlarsa halledecekler. Bu lafın alemi nedir?
(29-04-2013, Saat:15:08)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konuyu açan arkadaş ben hepinizi tema coderi sanıyorum yazmamış apart temasını ücretiyle editlemek istiyorum demiş 3 arkadaşta gönüllü olmuş anlaşırlarsa halledecekler. Bu lafın alemi nedir?
Birkaç kişi özel tema yaparım yazmış görmediyseniz ? ayrıca editlenmiş dediğine göre muhakkak bir yerden kodlar alınacak ki bunların arasındada warez muhakkak olacak