MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alt Forumlar Blok Halinde - Eklentisi (SubforumsInColumns)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Eklenti-Plugin Eklenti ismi: Alt Forumlar Blok Halinde - SubforumsInColumns
Yapımcı Eklenti Yapımcısı: Edson Ordaz
Çevirmen Türkçe Çeviri: Smyrna35
Güvenlik Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli Onay-Cevap
Versiyon-Saat Eklenti Versiyonu: 1.0
Araç-Test Test Durumu: Denenmiştir-Sorunsuz Onay-Cevap
MyBB Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): 1.6.x
Açıklama-Detay Eklenti Açıklaması:
Alt Forumları Blok Halinde Yapmayı Sağlayan bir eklentidir.
Not : İsteyen Kod ile yapabilir Kurulum-İnstall Eklenti Kurulumu: Arşivden dosyaları çıkartın. Sağ Ok içindeki dosyayı forum anadizinine upload ediniz. Sağ Ok Ayarlardan Eklentiyi Aktif ediniz. Sağ Ok Ayarlardan eklentinin düzenlemesini yapınız Sağ Ok İşlem Tamam.
Resim-Grafik Ekran Görüntüsü:
resim
resim
resim
resim
resim
İndirme Linki :
http://www.mediafire.com/?uqekb09wlv86aap

Rar Şifresi :
Kod:
www.mybb.com.tr

(24-04-2013, Saat:17:15)alemburda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tüm temaları etkilediği için gomobile görünümü bozuyor çözüm için forumbit şablonunu (değişen şablonlar) eklentiyi yüklemeden önce yedek alın yükledikten sonra eski haline tekrar çevirin
kullandığım bir eklenti fakat tüm temaları etkilediği için gomobile görünümü bozuyor çözüm için forumbit şablonunu (değişen şablonlar) eklentiyi yüklemeden önce yedek alın yükledikten sonra eski haline tekrar çevirin
Hocam bilgilendirme için teşekkürler . Cevabınız Konuya eklendi.
Kardeşim 10tl.net servisi kullanıyorum, mybb. Ancak eklenti nasıl yüklenir bilmiyorum, acilen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(07-03-2014, Saat:12:33)Avoi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşim 10tl.net servisi kullanıyorum, mybb. Ancak eklenti nasıl yüklenir bilmiyorum, acilen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

10tl.net sitesinde eklenti yükleme yok bildiğim kadarı ile. Manuel yapmanızı tavsiye ediyorum.

(07-03-2014, Saat:14:28)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-03-2014, Saat:12:33)Avoi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşim 10tl.net servisi kullanıyorum, mybb. Ancak eklenti nasıl yüklenir bilmiyorum, acilen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

10tl.net sitesinde eklenti yükleme yok bildiğim kadarı ile. Manuel yapmanızı tavsiye ediyorum.

Manuel derken, bunu nasıl yapıcam. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
(07-03-2014, Saat:18:27)Avoi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-03-2014, Saat:14:28)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Manuel derken, bunu nasıl yapıcam. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Merhaba,
Konuda zaten gerekli ve detaylı anlatım mevcut, Başka nasıl bir yönlendirme istiyorsunuz anlamış değilim doğrusu. Muhtemelen verdiğim linkteki anlatamı bile bakmadınız siz..
Güzel bir eklenti,paylaştığınız için teşekkürler..

Eklentiyi kurdum ancak alt forumlar seolu görünmüyük ,eklentiyi pasif edince alt forumlar düzeliyor yani seolu oluyor
bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sayfalar: 1 2