MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyun Temalarına Başlıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Ben Tema Design'ciyim. Bu Yüzden Artık Bi Süreliğine Oyun Temaları Yapayım Dedim. Oyun Temaları Şöyle Sırayla Yapılacaktır;

-Metin2
-Wolfteam
-Counter Strike 1.6
-Transformice
-MineCraft
(24-04-2013, Saat:15:30)HayaLeeT10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Ben Tema Design'ciyim. Bu Yüzden Artık Bi Süreliğine Oyun Temaları Yapayım Dedim. Oyun Temaları Şöyle Sırayla Yapılacaktır;

-Metin2
-Wolfteam
-Counter Strike 1.6
-Transformice
- Sizin İStediğiniz Oyunlar ..

Minecraft temasıda yapablirmisin
(24-04-2013, Saat:15:49)baybars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-04-2013, Saat:15:30)HayaLeeT10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Ben Tema Design'ciyim. Bu Yüzden Artık Bi Süreliğine Oyun Temaları Yapayım Dedim. Oyun Temaları Şöyle Sırayla Yapılacaktır;

-Metin2
-Wolfteam
-Counter Strike 1.6
-Transformice

Ekliyorum Gülümseme
(24-04-2013, Saat:15:49)baybars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Minecraft temasıda yapablirmisin

Minecraft Teması Mevcut.

Kod:
http://mybbdepo.com/byburak-minecraft-temasi-konusu.html
(24-04-2013, Saat:15:50)HayaLeeT10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-04-2013, Saat:15:49)baybars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

-Metin2
-Wolfteam
-Counter Strike 1.6
-Transformice

Ekliyorum Gülümseme

ne zamana yaparsın temayı acil lazım çünkü Açık Ağızlı Gülümseme
Oylama Açıyorum Gülümseme Hangi Oyun Teması Daha Çok Olursa İlk O Temadan Başlayacağım ..
Wolfteam derim eskiden oynuyordum ama şimdi sıkıldım.. Sıkıyor oyunlar bir vakitten sonra..