MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Banka işlemleri ile ilgili öneri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Biraz araştırdım ama bazı konular eski olduğundan kesinti fiyatları değişmiş olabilir.Bu yüzden burdakilerin önerisini almak için bu konuyu açtım.
(19-04-2013, Saat:21:27)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Biraz araştırdım ama bazı konular eski olduğundan kesinti fiyatları değişmiş olabilir.Bu yüzden burdakilerin önerisini almak için bu konuyu açtım.

Hmm o zaman müşteri hizmetlerini arayacaksın tek tek bankaların oradan bilgi alacaksın. Öteki türlü çok zor bilgi sahibi olursun Gülümseme
O sizin dediğiniz kesintinin adı hesap işletim ücreti. Bununla alakalı internette tonla yazı var. Güncel fiyatlarda kendi sitelerinde vardır diye tahmin ediyorum. Ayrıca bazı bankalar öğrencilerden hesap işletim ücreti almıyormuş. Veya otomatik fatura ödeme talimatı olursa yine ücret alınmıyor.
Peki hocam teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz.
Sayfalar: 1 2