MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MYBB Sanal Gazete Önerisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar ben destekten gelmekteyim orada gazete çıkarmaktayız.Tabi bende başkanıyım düşündümde burada çıkartılmadıysa sanal gazete yapabilirmiyiz eğer yapabilirsek adminle izin verirse burada farklı ekiple sanal gazete çıkartmaya başlayacağım..
Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin dikkatimi çekti
(14-04-2013, Saat:22:57)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin dikkatimi çekti

Aynen
Hangi destek'ten geliyorsunuz ve yapmak istediğiniz sanal gazete fikirleriniz tam olarak nedir?
Ayrıca bu şekilde ; kalın + renkli + büyük font yazı kullanıp konu açan birinin çıkaracağı sanal gazetenin ne hal alacağını az çok kestirebiliyorum..
gazede değilde belki düzenli olarak aylık edergi çıkartılabilir. Ama bunun içinde sürekli güncelleşen gelişen bir sistem olması gerekiyor ki ne yazık ki o mybb değil =/
(15-04-2013, Saat:10:08)Pyrotoxin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gazede değilde belki düzenli olarak aylık edergi çıkartılabilir. Ama bunun içinde sürekli güncelleşen gelişen bir sistem olması gerekiyor ki ne yazık ki o mybb değil =/

aynen öyle yapıcağız destek.10tl.net ten gelmekteyim orada gazete sorumlusuyum eğer buradada çıkartabilirsek güzel olabilir diye düşünüyorum güncellemeyi biz yapıcağız her ay bir sitede çıkartacağız adminlerin izni varsa tabiGülümseme