06-04-2013, Saat:13:16
06-04-2013, Saat:13:19
Hocam o kısım header bölümüdür.
Header bölümündü header resmi ve logo resmi bulunur.
Temanızın images klasöründe header.jpg,png,gif veya logo.png,gif,jpg formatlarında resim dosyaları var mı yok mu bir kontrol edin.
2. olarak Admin Paneli -> Temalar&Şablonlar-> Temanızın şablonlarından, header şablonunu bir kontrol ediniz.
Eksik veya silinmiş kodlar var mı bir bakın veya temanızda yaptığınız son değişiklikleri ve eklemeleri belirtirseniz daha net cevap verebilirim.
Header bölümündü header resmi ve logo resmi bulunur.
Temanızın images klasöründe header.jpg,png,gif veya logo.png,gif,jpg formatlarında resim dosyaları var mı yok mu bir kontrol edin.
2. olarak Admin Paneli -> Temalar&Şablonlar-> Temanızın şablonlarından, header şablonunu bir kontrol ediniz.
Eksik veya silinmiş kodlar var mı bir bakın veya temanızda yaptığınız son değişiklikleri ve eklemeleri belirtirseniz daha net cevap verebilirim.
06-04-2013, Saat:13:22
Deniyorum...
Hocam Bişe dicem ben size versem siz düzeltseniz ben pek anlamıyorumda
Admin şifresi falan
Hocam Bişe dicem ben size versem siz düzeltseniz ben pek anlamıyorumda
Admin şifresi falan
06-04-2013, Saat:13:27
Hocam mobilden girdiğim için size yazılı olarak yardım edebilirim.
header.jpg veya png,gif formatlarında bir resim dosyası yaratıp FTP'den temanızın images klasörüne atın bakın bi
veya
logo.jpg veya png,gif formatlarında bir resim dosyası yaratıp FTP'den temanızın images klasörüne atın bakın bi
temanızı yeniden yüklemeyi bir deneyin farklı bir isimle temanızı yükleyip değişiklik yaptığınızı kısımları orjinal temanın kodlarıyla değiştirip yapın bi.
Siz en son ne yaptığınızı söylerseniz daha net yardım edeceğim.
header.jpg veya png,gif formatlarında bir resim dosyası yaratıp FTP'den temanızın images klasörüne atın bakın bi
veya
logo.jpg veya png,gif formatlarında bir resim dosyası yaratıp FTP'den temanızın images klasörüne atın bakın bi
temanızı yeniden yüklemeyi bir deneyin farklı bir isimle temanızı yükleyip değişiklik yaptığınızı kısımları orjinal temanın kodlarıyla değiştirip yapın bi.
Siz en son ne yaptığınızı söylerseniz daha net yardım edeceğim.
06-04-2013, Saat:13:28
Şablon ve stile girdim daha sonra kullandığım temanın ayarlarına girdim
06-04-2013, Saat:13:42
Site ismini verebilir misiniz?
06-04-2013, Saat:13:53
orası header yani logonun konulduğu bölüm, niye oraya reklam koymak istiyorsunz, sitenizin ne anlamı kalacak öyle ?