MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: HayaLeT Theme v4
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Caps;
resim

resim

resim

resim

Download;

PHP Kod:
http://dosya.forumgnl.com/do.php?id=219 

Demo Site:

PHP Kod:
http://theforum.hostoi.com/ 
Renk uyumları flan tam olmamış daha editlenmesi gerekli

Yinede uğraşmışsın emeğine sağlık
Hocam açık açık konuşacağım. Sürekli yerinde sayıyorsun. Yaptığın hiç bir göz alıcı bir şey yok. Sen beğenmiyorsun ama başkası beğeniyor diyebilirsin bana ama emin ol o beğenenler-kullananlar mybb ile yeni tanışmış olanlardır. Yani biraz renk uyumuna biraz diğer temalara uyumuna bakarak bir şeyler çıkartabilirsin.

Yani şu yaptığın tema ile mybb default temayı karşılaştıracak olsam oyumu default temadan yana kullanırdım. Açık ve net. Yani bir insan bu kadar uğraşıp yerinde sayamaz yani illaki bir şeyler öğrenir. Belki biraz ağır oldu rencide ettim belki ama kusura bakma gerçek bu. Kalbin kırıldıysa kusura bakma yinede. Ama kaç konu açtın hepsinde içime attım artık dayanamadım mybb den soğudum neredeyse Kararsız

Neyse hocam yinede emeğine sağlık.
Beğenenler Var Siz Beğenmeye Olabilirsiniz Anca Beğenenler Var..
(04-04-2013, Saat:15:08)HayaLeeT10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beğenenler Var Siz Beğenmeye Olabilirsiniz Anca Beğenenler Var..

Yazdıklarımı ya okumamışsınız yada anlamamışsınız neyse hocam kolay gelsin.
Hep aynı tür temalar zaten thead Asilzd3'ye ait[Jocker] Her yaptığını paylaşma yap sende kalsın birilerine göster yorum al ona göre değiştir azda olsa html css öğren.
Hocam temalarınızı çok kısa zamanda yapıyorsunuz.Biraz uğraşıp daha güzel şeyler yapabilirsiniz.Bu konudada screwy hocamıza katılıyorum.Hayalet Theme v4 olmuş ama hiç birinde renkten başka bir değişiklik göremedim..Bence hızlı tema yapıp sunacağınıza biraz uzun süre bile olsa uğraşın daha güzel şeyler çıkaracaksınız buna inanıyorum.
Yorumlarınız İçin Teşekkürler Gülümseme
Sayfalar: 1 2